Indesit IWC 71251 C ECO, mașină de spălat rufe cu opțiune Eco Time

Mașina de spălat rufe numită Indesit IWC 71251 C ECO e una dintre cele mai ieftine variante cu caracteristici tehnice decente, dar și cu opțiune Eco Time. Această opțiune ajustează programele de spălare în funcție de încărcătură și, bineînțeles, se adresează cantităților mai mici de rufe (chiar jumătate). Arată ca oricare altă mașină de spălat, doar că panoul de control nu e dotat cu un timer digital. Acel timer devine util pentru a vă împărți timpul mai bine, iar câteva modele mai noi pot avea o astfel de funcție.

Depinde cum vreți să o folosiți, dar eu consider că merită a fi luată în considerare în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are specificații tehnice satisfăcătoare în acest preț și poate că ați și observa că nu prea sunt modele concurente: 1200 RPM, 7 kg și clasă energetică A+. Consumul de energie e scăzut la multe modele dar e bine să aibă și o tehnologie automată care ajustează programul în funcție de încărcătură. De multe ori se întâmplă să nu aveți suficiente rufe pentru un anumit program și doriți să spălați tricou sau bluza preferată.

În total, sunt 16 programe de spălare și sunt enumera chiar pe panoul de control pe ușa recipientului pentru detergent. Ele sunt mai detaliate în manualul de utilizare (veți găsi unul în engleză dacă căutați pe Google).

Păreri pro și contra

Chiar și această oferă opțiunea de programare întârziată, adică puteți seta seara târziu mașina iar dimineața să fie gata (dacă nu va deranja). Poate că aveți copii mici și nu vreți să le deranjați somnul, dar mai pot fi și alte motive pentru care nu vreți să spălați în perioada imediat următoare. În anumite etape ale programului de spălare, mașina e destul de zgomotoasă că doar e destul de performantă.

Indesit IWC 71251 C ECO face față oricărei provocări, doar că nu puteți să vă așteptați la prea multe dotări sau tehnologii într-un buget atât de restrâns. Ceva mai dotată e noua serie care oferă un buton dedicat pentru spălarea zilnică la 30 de grade, adică e perfectă pentru haine puțin transpirate (e un program de 45 minute).

Te-ar mai putea interesa