Indesit IWC 71051 C ECO EU, mașină de spălat cu multe programe

Mașina de spălat rufe Indesit IWC 71051 C ECO EU este o variantă destul de interesantă deoarece în acest preț oferă o capacitate de spălare generoasă, numeroase programe, Eco Time și eficiență energetică A+. Arată ca multe alte modele din seria IWC, doar că aceasta nu are afișaj digital pentru timpul rămas și un finisaj pe alb. Există o variantă pe argintiu dar nu cred că acest aspect e foarte important. Dacă aveți spațiu pentru un uscător de rufe, nu văd de ce nu ați lua în calcul unul. Chiar dacă costă la fel de mult ca o mașină de spălat, veți economisi timp și pentru cei cu locuințe mici, uscătorul rufe poate fi pus peste mașina de spălat dacă e de aceeași dimensiuni.

O recomand datorită dotărilor care le oferă în acest buget și fiabilității sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Principalele caracteristici speciale sunt următoarele: 1000 RPM, capacitate de 7kg și clasa energetică A+. Centrifugarea și capacitatea de încărcare depind de programele alese, pentru că anumite țesături necesită un tratament special.

Programele sunt foarte importante și e recomandat să alegeți mașina conform necesităților, adică în funcție de ce haine doriți să spălați. Dacă aveți o familie mare, atunci e bine să aveți la dispoziție numeroase programe de spălare. Dimensiunile mașinii sunt importante doar dacă aveți o baie îngustă sau poate vreți să o puneți sub blat în bucătărie. Aceasta poate fi pusă cam oriunde deoarece are o adâncime de 51 cm. Mașinile prea compacte cum sunt cele Slim nu sunt chiar atât de fiabile, dar există câteva excepții.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu este un aparat compact, acesta impresionează la multe capitole și cred că vi-l permiteți fără nici o problemă. Mașinile de la acest brand sunt destul de populare datorită rezultatelor foarte bune care le oferă.

Indesit IWC 71051 C ECO EU poate fi cea mai bună alegere în acest buget dacă nu aveți nevoie de alte dotări sau caracteristici tehnice. Din prezentarea de jos, cred că vă puteți face o idee despre mașina de mai sus.

Te-ar mai putea interesa