Indesit IS5G1PMW/E, aragaz pe gaz cu ventilator integrat

Aragazul Indesit IS5G1PMW/E e un model simplu cu alimentare completă pe gaz, însă cuptorul are ventilator pentru o distribuire mai uniformă a căldurii. Acest model oferă rezultate foarte bune și puteți regla timpul de coacere al cuptorului cu ajutorul timerului mecanic. Această dotare nu a devenit standard pe acest tip de aparat, însă cred că va fi pe următoarele generații. Arzătoarele au un randament foarte bun și nivelul flăcării poate fi controlat cu precizie. Acesta poate fi la buton sau integrată, astfel că trebuie doar apăsat și rotit.

Designul e unul simplu și plăcut pe alb, iar grilajul e evidențiat ceva mai bine pentru că e pe negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control e tot pe alb ca și aparatul, dar e vizibil și pictogramele din partea de sus a butoanelor vă arată ce face fiecare buton. Gazul se oprește automat la stingerea flăcării datorită unei siguranțe și această dotare a devenit una standard, adică o vedem pe toate modelele indiferent de brand.

În partea inferioară avem un sertar pentru depozitarea tăvilor sau a diverselor ustensile. Îmi place că capacul plitei e realizat din sticlă și nu din tablă, astfel că arată ceva mai bine.

Păreri pro și contra

Avem o variantă mai compactă, adică lățimea sa este de numai 50 cm și poate că nu vă deranjează o plită mai îngustă. Cuptorul e la fel de încăpător ca și în cazul variantelor cu lățime de 60 cm – 59 litri. Eficiența energetică a acestui model e superioară deoarece e vorba de o alimentare pe gaz, adică costul de utilizare va fi unul redus (în comparație cu cele electrice). Mulți utilizatori preferă aragazul pe gaz pentru că e accesibil, însă unii ar vrea unul mixt pentru că are un cuptor electric. Chiar și aragazul de sus poate fi luat în calcul pentru că are acel ventilator care distribuie mai bine căldură.

Indesit IS5G1PMW/E e produs de un brand foarte popular și experimentat, astfel că produsele oferite sunt fiabile și competitive. Sunt disponibile diverse modele cu diferite dotări și prețul diferă în funcție de acest aspect.

Te-ar mai putea interesa