Indesit Innex XWE81283XW, mașină 8kg

Mașina de spălat rufe Indesit Innex XWE81283XW e un model destinat acelora care au mult de spălat și nu vor să se streseze prea mult atunci când o fac. Asta deoarece vine cu funcția Innex prin care apeși un buton, iar aparatul face tot ce trebuie. Nu mai trebuie să selectezi programul sau să alimentezi cu detergent într-un mod special. Iar, peste 50 de minute rufele sunt gata spălate.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare pentru un astfel de electrocasnic. Pe acești bani noi primim un aparat clasa A+++ de eficiență energetică… adică are un consum foarte mic de curent.

Panoul
Panoul

Din imaginea de mai sus se poate vedea panoul de comandă, iar la final am postat un preview cu mașina în detaliu… însă trebuie știut că în clip e vorba despre un model similar.
Modelul acesta cu încărcare frontală e unul care are un ecran LCD pe care pot fi urmărite diferite informații, dar și alți parametri utili.
În cuvă încap undeva la 8 kilograme de rufe care pot fi spălate ușor prin Innex (de care ziceam mai sus).

Lucruri cu care se laudă sunt consumul foarte mic de curent, că încap multe rufe în ea, motorul trifazic (unii văd în acest motor un avantaj alții un dezavantaj, cert e că aparatul are un consum foarte mic de curent dovedit prin clasa de eficiență menționată mai sus) și cele 1200 rotații pe partea de centrifugare. Vine și cu un ciclu special care contribuie la înlăturarea mirosurilor persistente prin adăugarea unei clătiri la finalul ciclului.
Din păcate nu are ceva de genul Fuzzy Logic care să ajute la un consum mai mic de curent, dar prețul e foarte mic.

Deci, dacă ai o pensiune ori o familie numeroasă atunci acest model ar fi unul excelent pentru tine. Utilizând acest aparat nu o să mai fi nevoit(ă) să speli de mai multe ori pe zi.
Iar, alături e clipul care-l promiteam mai sus… cu mențiunea că în el e un model similar ca aspect și funcționalitate.

Lasă un comentariu