Indesit Innex XWE71252W, mașina de spălat 7 kg

Indesit Innex XWE71252W e o mașină de spălat ieftină cu capacitate mare de spălare, consum redus de energie și design plăcut. Seria Innex oferă un buton pentru toate (alimentare, selectare program și pornire), deci vă ușurează munca și parcă e mai comod așa. Alte caracteristici ale acestui model sunt următoarele: ciclu de îndepărtare mirosuri, programe speciale, delay timer etc. Deasemenea, nu e vorba de oricare alt model ci de unul fiabil, cu design plăcut și care are un consum mic de energie.

Prețul său mi se pare bun ținând cont de ce oferă și cât de eficientă e. Alternative pot fi destule în acest buget dar nu toate sunt la fel de performante ori funcționale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Cele mai populare modele sunt cele cu încărcare frontală deoarece panoul de control e mai accesibil și performanțele sunt mai mari pentru același buget (comparativ cu cele cu încărcare superioară). Există și modele cu încărcare frontală și cu design slim/îngust. Cele slim ocupă la fel de mult spațiu ca și cele cu încărcare verticală, doar poziționare diferă.

Pe panoul de control se poate observa că are un ecran LED, funcții și programe speciale. Nu le voi enumera pe toate deoarece probabil le și știți de la altele, dar am observat că are și auto clean. Viteza de centrifugare e de 1200 RPM iar dacă vreți un consum mai redus, alegeți un program cu centrifugare mică. Capacitate de încărcare e de maxim 7 kg, iar dacă aveți mai puțin rufe puteți alege un program rapid. Clasa A++ de la consumul de energie e foarte bună și restul claselor reiasă din caracteristicile speciale.

Alte caracteristici speciale sunt: tehnologia Push & Wash, sistem Overflow, selector centrifugare etc. Consumul mediu anual de apă e de 10623 litri și e datorită faptului că are un tambur de 52 de litri.

Plusuri: acest model are funcții și programe speciale, centrifugare bună, consum redus de energie, arată bine și poate spăla multe rufe.
Minusuri: nu sunt din punctul meu de vedere.

Indesit Innex XWE71252W e recomandarea mea pentru cei care vor un aparat modern cu control electronic. Jos e un clip cu un model similar care arată la fel doar unele specificații diferă, chiar și seria e aceeași.

Te-ar mai putea interesa