Indesit Innex XWE71251W, mașină spălat 7kg

Dacă ai un buget de până în 1500 lei atunci un model precum Indesit Innex XWE71251W ar fi numai bun deoarece are o capacitate de încărcare peste medie, o foarte bună eficiență energetică și e forte ușor de utilizat. Spun că poate fi utilizat ușor deoarece acest electrocasnic are caracteristica Innex prin care cu o apăsare de buton aparatul face toată treaba, iar după 50 de minute tu ai rufele gata spălate.

Acest model Indesit XWE71251W e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care nu doar e eficient, ci arată și foarte bine. Acest lucru putându-se vedea din imaginea alăturată.

Aparatul
Aparatul

La capitolul specificații modelul de față are o viteză de centrifugare de 1200 rotații, clasa A+ de eficiență energetică, foarte multe programe (16 ca să fim mai exacți), o capacitate foarte mare de încărcare și multe funcții utile.
Alte modele nu au programe sport, dar acesta are așa ceva, plus program de spălat încălțăminte.

Lucrurile pe care eu le consider pozitive la acest model sunt costul mic de achiziție, consumul mic de curent electric, greutatea nu prea mare (și acest lucru e important deoarece e mai ușoară de montat) și funcția Innex despre care am scris la început ce presupune.

Concluzia despre electrocasnic e că e un aparat foarte bun, iar dacă o să-l alegeți nu o să regretați. probabil că cel mai util lucru cu care vine e caracteristica Innex prin care producătorul a reușit să înlocuiască diferite etape cum ar fi alimentarea, selecția programului și pornirea ciclului. Astfel, e asigurată eliminarea murdăriei din haine de diferite țesături (de la bumbac până la sintetice). Și cel mai tare lucru e că acest procedeu durează doar 50 min.

Pentru a vedea mai bine cum se prezintă acest aparat am pus alături și un clip. Păcat că acest preview e unul în olandeză (sau ceva de genul), dar e bine și așa decât nimic. Ce ar mai trebui să menționez e că în video e un model similar, deci nu e acesta… să nu se creeze confuzii.

Te-ar mai putea interesa