Indesit Innex XWE61451W, mașina de spălat rufe

Indesit Innex XWE61451W e o mașină de spălat rufe care nu doar arată bine și e performantă, ci are caracteristica Innex. Această caracteristică presupune că prin apăsarea unui buton mașina face totul, deci în vreo două secunde mașina se apucă de spălat, iar tu ai hainele gata spălate după vreo 50 minute.

Dacă te interesează acest model Indesit XWE61451W atunci trebuie să știi că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». E foarte bun pentru acasă, dar și pentru o mică pensiune deoarece are o capacitate de încărcare de kilograme. Capacitatea mare e numai bună pentru cineva care are o familie mare ori vrea un model ieftin pentru o pensiune sau ceva de genul.

Mașina
Mașina

Pe partea de caracteristici, lucrurile importante sunt capacitatea de stocare menționată mai sus, consumul foarte mic de curent și cele 1400 rotații… pe partea de centrifugare. Pe partea de programe are 16 la număr, programe care vă vor ajuta foarte mult la spălarea diferitelor tipuri de țesături.
Montarea nu e un procesor prea complicat, iar greutatea mică de circa 67 kilograme o să vă ajute în acest sens. Adevărul, e că vă recomand să citiți cu atenție manualul de utilizare înainte de montare. Iar, dacă stați la țară și nu aveți apă curentă atunci un astfel de model nu cred că ar fi tocmai bun pentru dvs.

Lucrurile care trebuie apreciate la modelul de față sunt aspectul, performanța în spălare, economia de curent (mulțumită clasei A+ de eficiență energetică) și prezența caracteristicii Innex și altele.
Nu era rău dacă avea clasa A++ de eficiență energetică, dar e bine și așa. Dacă ar fi avut un preț mai mare atunci trebuia neapărat să aibă clasa menționată anterior, însă așa e foarte bine. Deci, e un aparat bun pentru acasă.

Concluzia mea referitoare la acest electrocasnic e că își merită banii deoarece acum are un preț de puțin peste 1000 lei. Pe acest cost beneficiem de un aparat care are chiar și un ciclu pentru îndepărtat mirosuri, iar dacă aveți ceva haine pătate atunci există și o opțiune pentru așa ceva.

Lasă un comentariu