Indesit Innex XWDE 961480X, mașina spălat-uscător

Dacă ești în căutarea unui electrocasnic 2 în 1 care să poată spăla rufe și să le și uște atunci îți recomand Indesit Innex XWDE 961480X care e o mașină de spălat cu uscător. Nu doar are o capacitate mare de încărcare, ci vine cu clasa A de eficiență (la toate capitolele importante) și un număr mare de programe – 16.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta nu e deloc mare având în vedere că înlocuiește două aparate. Mai mult de atât, e un aparat care va spăla prin apăsarea unui singur buton deoarece are caracteristica Innex. Dacă vrei ceva mai ieftin atunci poți merge e varianta Innex XWDA 751480X, însă capacitatea de spălare e de 7kg.
La capitolul estetică nu se poate spune că arată mult diferit față de alte modele de la acest brand, având un aspect oarecum clasic.

Aparatul
Aparatul

Încărcarea aparatului se face frontal, iar diferitele programe pot fi urmărite pe ecranul LCD din dotare. Pe partea de centrifugare are 1400 de rotații, ceea ce e mai mult decât suficient pentru a spăla eficient hainele. Capacitatea de încărcare este 9 kilograme la spălare și 6 la uscare.
În ciuda faptului că e un model foarte capabil, zgomotul produs e unul nesemnificativ. La spălare are 54 decibeli, iar la centrifugare 81. Deci, nu prea mult.
Probabil că sunt unele persoane care comentează aviz de materialul din care e făcută cuva, adică poliplex, dar nu putem spune nimic rău deoarece acest material e unul de o foarte bună calitate ajutând la o mai bună performanță în spălare.

Lucrurile pe care multă lume le va aprecia sunt aspectul, că ajută la o economie foarte mare de spațiu, și economia de resurse pe care o face. Nu vine cu Fuzzy Logic (acea caracteristică de detectare automată a cantității de rufe), dar are un program Express care ajută la o oarecare economisire de resurse.

De final pot zice că modelul acesta se adresează celora care au mult de spălat, adică familiilor mari, caselor de copii ori localurilor mai mici. O să vezi că o să faci o economie impresionantă de timp, dar și de spațiu pentru că cu toții știm cât de prețioase sunt acestea.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Indesit Innex XWDE 961480X, mașina spălat-uscător”

  1. Va rog sa ma ajutati pt procurarea furtunului flexibil care face legatura dintre caseta de detergenti si cuva……………

Comentariile sunt închise.