Indesit Innex XWDA 751480X, mașină de spălat cu uscător

Mașina de spălat rufe Indesit Innex XWDA 751480X e una deosebită deoarece are uscător incorporat, spală 7 kg și uscă 5 kg. Arată destul de bine iar panoul de control e ușor de folosit deoarece are toate pictogramele necesare, un ecran LCD iar pentru cei care nu au mai avut un model ca și acesta, există un manual de instrucțiuni. Bineînțeles, nu poate fi un model slim (îngust) sau cu încărcare superioară. Nu vă puteți aștepta să fie un model ieftin dar nici foarte scump. Cele din segmentul superior sunt ceva mai scumpe și oferă mai multe tehnologii. Performanțele nu diferă dar există mașini și cu capacitate de spălare de 8 kg.

Dacă nu v-o permiteți, alegeți una fără uscător. Nu vă recomand să luați ulterior un uscător deoarece nu veți economisi la fel de mulți bani ca și cu acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Încărcarea sa e frontală dar să nu depășiți cantitatea de 7 kg de rufe. Pentru uscare cantitatea maximă ed e 5 kg deci e bine să spălați de la început 5 kg și atunci nu mai aveți treabă. Ori alegeți să scoateți o parte din rufe care nu vreți să le uscați. În partea frontală sus se află panoul de control cu acel ecran LCD și butoanele necesare selectării programului dorit sau a opțiunilor dorite.

Clasa de eficiență energetică e similară cu cea de spălare – A. Consumul într-un program obișnuit e undeva la 4.76 kWh. Are 16 programe de spălare și 12 programe de uscare, deci aveți din ce alege. Puteți alege funcția de amânare pornire dacă nu aveți timp să scoateți rufele. La altele e numită programare întârziată și a devenit standard și pe alte tipuri de aparate.

Plusuri: e o alegere 2 în 1 decentă, multe programe și opțiuni, fiabilă, eficientă și arată bine.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Indesit Innex XWDA 751480X se adresează celor care vor un ajutor suplimentar și nu au unde să pună rufele la uscat. Dacă nu aveți suficient spațiu pentru o mașină de spălat, aveți de ales între una îngustă și una cu încărcare superioară (depinde de spațiul disponibil).

Te-ar mai putea interesa