Indesit Innex XWC61051W, mașina de spălat rufe 6kg

Indesit Innex XWC61051W e o mașină de spălat destul de bună și care merită încercată. Acest aparat electrocasnic mi se pare destul de fiabil și dotat, dar nu e vorba de un model foarte performant și e normal să fie așa deoarece e ieftin. Dacă vreți ceva diferit ori mai bun, trebuie să alegeți ceva mai scump. Există mașini de spălat Slim sau cu încărcare verticală, care pot fi mai compacte (dacă vă interesează acest aspect). puteți alege și un uscător de rufe dacă nu aveți unde să puneți acele rufe și veți câștiga timp, dar depinde și cât aveți de spălat/uscat. Dacă nu spălați prea des, atunci nu e nevoie de o mașină prea performantă.

Prețul unui astfel de model e destul de bun ținând cont de concurență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E un model cu încărcare frontală dar nu acceptă mai mult de 6 kg de rufe, dar nici nu vă recomand să depășiți această cantitate. E dotat cu ecran LED. dar nu are un LCD generos ca la unele. Pe partea de specificații tehnice are 1000 RPM, clasa A+ la consumul de energie și altele.

Consumul de energie într-un program standard e undeva la 1.05 kWh iar acesta poate diferi în funcție de program/încărcătură. Are un număr destul de mare de programe de spălare (16), dar multe le știți deja de la alte mașini similare. La capitolul siguranță oferă sistem overflow. Consumul de apă e același cam la toate deoarece dimensiunile sunt cam același. Cuva e realizată din poliplex pe când tamburul e din inox ca la alte mașini.

Plusuri: poate spăla cu un consum redus de energie, destule programe de spălare, fiabilă și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea are.

Indesit Innex XWC61051W nu e chiar ieftină dar eu o compar cu alte modele de pe piață și dacă nu ați mai avut un model de la acest brand, e cazul să faceți acest pas. E o investiție bună pentru cei care au o familie și au multe rufe. Totuși, nu e nevoie de prea multă performanță dacă nu aveți să spălați foarte mult.

Te-ar mai putea interesa