Indesit Innex XWA61251W, mașina de spălat ieftină

O mașină de spălat performantă dar și ieftină e Indesit Innex XWA61251W. După cum se observă, face parte din seria Innex care spre deosebire de altele, are un buton pentru mai multe operațiuni (alimentare, selectare și pornire program). Îmi place cum arată dar din păcate nu e vorba de un model cu design slim sau îngust, adâncimea sa fiind cea cu care ne-am obișnuit. Poate spăla eficient multe rufe și rezultatele sunt și ele bune (în special că la capitolul stoarcere are 1200 RPM). Bineînțeles, rezultate pot să depindă de setările și programele alese. Unele mașini de spălat oferă și programe speciale pentru rufe deosebite.

Prețul e mai mult decât satisfăcător și o astfel de mașină se adresează oricui chiar și unei familii mai numeroase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul
Panoul

Această mașină e una cu încărcare frontală și nu acceptă mai mult de 6 kg. Dacă aveți mult de spălat, puteți sorta și alege un program corespunzătoare. Puteți economisi bani dacă alegeți o mașină de spălat cu capacitate mare de spălare deoarece veți spăla mai puțin și mai mult. Ecranul LED poate fi observat în poza de mai sus și e unul destul de bun.

Clasa de eficiență energetică în cazul acestei mașini e A+ și din ea reiasă că are un consum redus. Nu e cea mai bună clasă de eficiență de pe piață, dar oricum e mai bună decât cea a mașinilor vechi. Are 16 programe de spălare: mătase/perdele, sport, sport, intensiv, auto clean etc. Are tehnologie Push & Wash și sistem Overflow, care ar trebuie să fie prezente pe tot mai multe aparate similare. Puteți alege diverse opțiuni, deci nu trebuie să lăsați așa programul, deoarece unele programe, de exemplu, nu au o centrifugare așa de mare (în cazul în care vreți rufe mai bine stoarse).

Plusuri: are un consum redus, multe programe, panou de control ușor de folosit, fiabilitate crescută și poate spăla mult.
Minusuri: nu prea sunt la acest preț.

Indesit Innex XWA61251W e una din multele recomandările care le pot face și sunt multe cu astfel de dotări dar de la alți producători. Eu prefer pe aceasta deoarece arată bine, iar designul nu e același la toatele mașinile. Jos am pus un clip cu un model similar pentru a vă face o idee despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa