Indesit Innex XWA61051W, mașina spălat rufe 1000 rotații

Indesit Innex XWA61051W e un aparat perfect pentru cei comozi deoarece vine cu caracteristica Innex. De aceea Indesit XWA61051W e un aparat foarte apreciat. Cred că ar fi util să scriu concret ce presupune Innex. (Această tehnologie presupune că prin apăsarea unui singur buton aparatul înlocuiește necesitatea de alimentare, selecție a programului și pornirea ciclului. Acest procedeu durează vreo 50 minute, după care primiți niște haine curate.)

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e foarte bun din toate punctele de vedere. Iar, pe parcursul utilizării o să câștigați bani economisiți datorită clasei A+.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații acest model se evidențiază cu clasa A+ (menționată mai sus), cele 1000 de rotații la capitolul centrifugare și o capacitate mare de stocare de 6 kile.
Legat de aspect se poate spune că e un aparat modern care vine chiar și un ecran LCD pe care pot fi văzute diferite informații.

Lucrurile pe care eu le consider ca fiind atuuri sunt numărul mare de programe (în total vine cu 16 care se vor dovedi foarte utile deoarece or să te ajute să speli diferite țesături), consumul mic de resurse (în special de curent) și ușurința în utilizare.
Din păcate nu vine cu tehnologii similare Eco Bubble ori Fuzzy Logic.

În concluzie, dacă vrei un aparat care să te ajute foarte mult în casă atunci acesta ar fi o alegere ideală. Adevărul e că ai de unde a alege când vine de o mașină de spălat haine, însă după cum vezi acest model e ieftin și eficient.
Dacă ești curios de greutate atunci trebuie spus că are undeva la 67 de kilograme, ceea ce o face ușor de montat. Iar, dacă vreți să o luați pentru la țară, adică undeva unde nu e apă curentă atunci nu cred că ar fi un model prea bun deoarece acest model necesită apă curentă.
Alături am pus și un clip așa încât să vă puteți face o părere cum arată și ce poate, însă trebuie să vă avertizez că în preview-ul de alături e un model similar.

Te-ar mai putea interesa