Indesit INNEX BWSE71295XWBVEU, păreri model slim cu clasa B

Indesit INNEX BWSE71295XWBVEU este o mașină de spălat rufe modernă pentru persoanele interesate de ceva cu capacitate de 7kg și dimensiuni compacte. Acest ultim lucru se datorează faptului că are dimensiuni de 44x60x85 axlxî cm.

De la început trebuie să scriu că aparatul e unul cu clasa B de eficiență energetică, iar consumul energetic la 100 cicluri e de 52 kWh.
Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca funcționalitate și aspect. Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul cu multiple inscripții precum InverterMotor, Push&Go și capacitate 7kg.

Păreri pro și contra

Modelul Indesit INNEX BWSE71295XWBVEU e unul util pentru o familie de 3-4 persoane deoarece capacitatea cuvei e una de 7 kilograme.
Pentru economisirea de resurse acest model vine cu dotarea WaterBalance Plus care presupune că are consumul de resurse ajustat ciclului de spălare.
Ca program de spălare zilnic poate fi utilizat Push & Go care durează 45 minute și se adresează unei cantități până în 4 kg. Spălarea se face la temperatura de 30 grade.
Are și program Eco care durează 25 minute sau 3 ore. Acest program poate fi utilizat pentru a economisi resurse.

Din păcate acest model nu e unul cu uscător, iar dacă vreți așa ceva atunci aș recomanda Indesit INNEX BDE864359EWSEU. Iar dacă vreți un uscător dedicat atunci recomand Arctic DAPLH840W. Recomand uscătoare dedicate cu pompă de căldură pentru că au o eficiență energetică mult mai bună (adică consumă mai puțin curent).
Un alt lucru despre care trebuie să știți e că acest aparat nu e smart, adică nu poate fi operat de pe un telefon. Singurul mod prin care puteți să-l comandați e prin intermediul panoului de comandă.

Concluzia mea referitoare la acest model e că își merită banii și că se integrează perfect în portretul unei mașini de spălat premium care consumă puțin curent.
Despre producătorul Indesit trebuie să scriu că e unul italian și că e cel mai mare din Europa. Dacă nu știați, brandurile Hotpoint și Ariston aparțin de acesta.

Te-ar mai putea interesa