Indesit Innex BWSA71253W EU, mașină de spălat rufe cu Push&Wash

Mașina de spălat rufe Indesit Innex BWSA71253W EU e una deosebită și se vede după performanțele sale. Mă refer la capacitatea de spălare, cea de stoarce și la eficiența energetică. Acestea sunt cele mai importante specificații care vă interesează atunci când cumpărați un aparat cu durată de utilizare îndelungată. Să nu neglijăm nici faptul că e oferită de un brand experimentat care oferă soluții bine echipate și fiabile. Îmi place cum arată și panou de control are destul de multe informații despre programe și nu avem doar pictograme cum sunt la alte mașini.

Din poza de jos se vede foarte ușor funcția specială Push&Wash pentru care există un buton dedicat de culoare albastra. Aceasta vă ajută să spălați rufe puțin transpirate în numai 45 minute la 30 de grade. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un consum anual destul de mic și acesta reiese din clasa de eficiență energetică – A+++. Nu veți găsi una mai bună decât la acesta și se vede observa pe factura de la energie. Are încărcare frontală ca multe alte modele disponibile și performanțele sunt multe pese cele oferite de un model cu încărcare superioară.

Capacitatea sa e de 7 kg și această valoare diferă în funcție de program. Chiar și centrifugarea poate fi diferită, însă valoarea maximă e de 1200 RPM. Am ales să o prezint pe aceasta pentru că are un preț corect pentru ce veți primi și nu sunt foarte multe astfel de modele.

Păreri pro și contra

E destul de ușor să spălați cu aceasta și se datorează faptului că are o interfață bine gândită, dar și numărul mare de programe de spălare e important – 16. Acestea le vedeți în partea din stângă sus și sunt detaliate în manualul său pentru că nu toate programele suportă aceeași cantitate de rufe.

Indesit BWSA71253W EU intră în categoria modelelor Slim pentru că are o adâncime sub 45 cm, astfel că e perfect dacă aveți o cameră mică ori îngustă. Nu are sens să faceți vreun compromis, adică să alegeți o mașină cu încărcare superioară care are lățime de 40 cm și adâncime semnificativ mai mare.

Te-ar mai putea interesa