Indesit IFW 6844 C IX, cuptor incorporabil cu afișaj digital mare

Acest cuptor Indesit IFW 6844 C IX poate fi ales la pachet promo împreună cu o plită pe gaz de la același brand. Acestea au dimensiunile standard și diferențele majore sunt la interior, în funcție de dotările integrate. Pentru cuptoare sunt corpuri dedicate care le puteți alege sau mai există varianta instalării sale la nivelul blatului. Timerul poate fi setat cu ușurință și e de folos pentru preparatele care le-ați mai gătit, astfel evitați să ardeți preparatul (dacă uitați). Sunt plite cu timer însă acelea sunt electrice pentru că doar acelea au un control complet digital, iar în același buget nu va fi una performantă.

Panoul de control e puțin diferit e altele pentru că acum avem mai multe programe de gătit și butonul pentru selectarea temperaturii e în partea din dreapta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Eficiența energetică e A+ la acest cuptor și sunt puține cuptoare pe piață care pot fi lăudate la acest capitol. Generațiile noi de aparate tind să consume tot mai puțin, deci aveți un motiv în plus să renunțați la vechiul aparat și să nu alegeți unul cu alimentare pe gaz. Avantajele cuptoarelor electrice sunt numeroase și sunt destul de vizibile, în special dacă ne uităm la programe.

Păreri pro și contra

Pachetele de incorporabile vă ajută să economisiți, iar unele cuptoarele pot fi cumpărate și separat dacă vă doriți o plită diferită. Acest cuptor se poate lăuda cu un număr mare de programe și puține cuptoare în acest buget au 11 programe. E vorba de un cuptor încăpător și e menționat chiar și în specificațiile sale – 71 litri, iar clasa de eficientă e foarte bună și nu veți găsi un cuptor mai eficient în acest buget. E foarte important ca voi să alegeți aparate cât mai eficiente din punct de vedere energetic.

Indesit IFW 6844 C IX are un finisaj argintiu/inox cu ușă pe aceeași culori, doar sticlea e neagră fumurie. Plita din pachet arată foarte bine și grilajele sunt realizate din oțel emailat, motiv pentru care sunt subțiri și ușoare. Chiar și aceasta poate fi aleasă separat, în eventualitatea că vreți un cuptor cu un design diferit sau poate cu mai puține funcții (va fi mai accesibil).

Te-ar mai putea interesa