Indesit IFW 6834 IX, cuptor multifuncțional cu Click & Clean

Cuptorul incorporabil Indesit IFW 6834 IX e unul dintre numeroasele soluții oferite de acest brand, iar acesta nu costă foarte mult. Ușa sa prezintă un sistem de tip Click & Clean, adică curățarea ușii e ceva mai simplă și nu e singurul model cu această caracteristică. De pe panoul său de control se vede temperatura maximă care o poate atinge, durata maximă a temporizatorului și programele sale. Cu cât are mai multe funcții, cu atât dotările sunt mai numeroase.

Din poza de jos se văd toate dotările sale, doar că timerul nu e digital cum e la unele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Cuptorul e unul spațios și puternic, iar temperatura o veți seta în funcție de cantitatea introdusă și preparatul dorit. Majoritatea cuptoarelor au clasă de eficiență A și nu veți găsi altul care să fie mai eficient. Atunci când alegeți un cuptor electric nu vă mai uitați la consum, ci la numărul de funcții și design. Are funcțiile cunoscute și care le găsiți chiar și pe alte modele similare, de aceea nici nu le mai enumăr.

Combinația de inox cu negru e destul de elegantă și tot mai mulți utilizator renunță la aparatele albe. Astfel, puteți opta pentru o plită electrică neagră sau una pe gaz.

Păreri pro și contra

Nu poate fi un cuptor prea ieftin deoarece are numeroase funcții și sunt chiar variante ceva mai diferite dacă vă plac panourile digitale. Designul e unul plăcut datorită culorii și aș putea spune că e unul clasic, care se potrivește dacă optați pentru o plită pe inox. Motivele pentru care merită să cumpărați acest cuptor sunt funcțiile de încălzire care ajută foarte mult în cazul anumitor preparate. În manualul de instrucțiuni sunt detaliate acele programe, ca la oricare alt aparat.

Indesit IFW 6834 IX e unul dintre cele mai bune model care le puteți alege în acest buget că dar are un grill puternic, convecție aer fierbinte (datorită ventilatorului), treaptă pentru pizza etc. Din prezentarea acestui aparat se poate ajunge la concluzia că veți face o alegere inspirată.

Lasă un comentariu