Indesit IFW 6530 IX, cuptor incorporabil cu funcție Gril

Un cuptor electric interesant e acest Indesit IFW 6530 IX care poate fi luat la pachet cu o plită pe gaz. Plita din pachetul promo are un aspect elegant și puteți alege alta dacă nu vă plac finisajele, că doar cuptorul poate fi ales și separat. Discutăm de o variantă multifuncțională și se vede foarte bine din poza de jos deoarece panoul de control e unul cu multe butoane. Controlul e complet mecanic și poate nu vă deranjează faptul că nu are un timer digital.

Interiorul e foarte bine iluminat, astfel că preparatul din tavă va fi vizibil tot timpul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volum interior diferă de la un model la latul deoarece construcția e diferită, iar la acesta discutăm de un volum de 66 litri. Chiar dacă nu pare a fi prea sofisticat, oferă strictul necesar sau chiar mai mult: timer, grill, 5 funcții și altele. Dintre acele funcții amintesc coacerea convențională, treapta pentru pizza și decongelare. Acestea vă pot fi de folos pentru multe preparate preferate și care vă pot fi de folos atunci când nu vreți să petreceți mult timp în bucătărie.

Eu cam evit cuptoarele fără timer deoarece trebuie supravegheate constant deoarece ele trebuie oprite manual. W inclusă și o tavă destul de bună, dar cred că vă veți cumpăra pe parcurs ce aveți nevoie.

Păreri pro și contra

Ușa cuptorului se curăță ușor că doar are un sistem de tip Click&Clean, adică sticla se demontează foarte ușor. Funcția gril e importantă atunci când vă doriți friptură la cuptor sau un preparat similar. Grilul poate fi înclinat pentru a putea fi curățat mai ușor și ventilatorul ajută la o încălzire și coacere mai uniformă. Indiferent de dotările oferite, acesta ocupă același spațiu deoarece are dimensiuni similare cu cele ale altor modele.

Indesit IFW 6530 IX e unul dintre acele aparate care aveți nevoie zi de zi deoarece mâncarea mai sănătoasă e gătită la cuptor. Din poza de sus se vede foarte bine acest cuptor, dar mai sunt și cele cu control complet digital doar că au un preț mai mare.

Te-ar mai putea interesa