Indesit IFVR500OW, cuptor incorporabil bej

Cuptorul incorporabil Indesit IFVR500OW se potrivește doar alături e o plită pe aceeași culoare, adică să aibă un design retro. După panoul de control al acestui cuptor putem concluziona că e unul multifuncțional – adică are funcții speciale de încălzire pe lângă cele standard. Mă refer la funcțiile următoare care poate le știți deja: static (încălzire uniformă), grill (ideal pentru preparate din carne și pâine) și grill ventilat (cu ventilator). Poate că nu v-ați fi așteptat la atât de multe dotări la un model atât de simplu și ieftin.

Designul rustic e destul de interesant pentru că nu avem un timer digital, ci unul analog. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de 60 litri a acestui cuptor e irelevantă pentru că nu văd mare diferență la interior și raftul poate fi amplasat în funcție de cum vă spune rețeta. Oricum, pentru funcțiile care încălzesc uniform, chiar nu e relevant unde puneți tava.

Recomand cuptoarele electrice pentru că încălzesc mai bine și costul de funcționare e irelevant dacă obține preparate foarte gustoase exact ca în reviste. Majoritatea au o clasă de eficiență energetică A și nu cred că e relevant atunci când căutați un astfel de aparat. Plita pentru acesta poate fi doar una pe gaz, dar am văzut și variantele electrice retro (au un design puțin mai diferit decât una modernă).

Păreri pro și contra

Toate acele 5 funcții sunt apreciate deoarece vă pot fi de folos la diverse preparate și nu trebuie să uităm că are și o funcție de iluminare. Pictogramele de pe panou ne ajută să identificăm ceva mai bine utilitatea lor. Se poate alege cu ușurință temperatura dorită și timpul necesar pentru preparatul ales de voi. Totul e foarte simplu și un aragaz nu oferă o funcționalitate atât de ridicată. De aceea, mulți dintre voi preferați incorporabilele peste aparatele clasice.

Indesit IFVR500OW are chiar și un indicator luminos atunci când se atinge temperatura aleasă de voi. Timerul cu semnal sonor e bine-venit la orice aparat electrocasnic deoarece vă avertizează dacă programul a luat sfârșit și scoate mâncarea al timp din el.

Te-ar mai putea interesa