Indesit IFVR 500 AN, cuptor cu aspect rustic

Cuptorul incorporabil Indesit IFVR 500 AN e unul destul de interesant ca design și dotări, deoarece se potrivește doar într-o bucătărie rustică și veți beneficia de 6 funcții, adică e multifuncțional. Totuși, un cuptor cu design modern în același buget poate oferi ceva mai multe funcții de încălzire. Chiar îmi place cum arată și îmi amintește de vremurile de altă dată, dar sunt necesare și alte aparate în același stil (mă refer la plită și hotă).

Arată destul de bine și timerul e unul analog după cum se vede din poza de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model complet electric care are un volum interior de 60 litri și la alte modele poate fi chiar mai mare, dar diferența nu e chiar atât de vizibilă pentru că e suficient loc. Cele 5 funcții de încălzire sunt combinații diverse ale dotărilor prezente pe acesta, una funcția de iluminare vă permite să vizionați interiorul său în timpul funcționării.

Accesoriile oferite de acest brand sunt cele standard: tava și grătarul cuptorului. Chiar dacă nu oferă multe tipuri de tăvi, voi puteți lua ulterior în funcție de preparatele preferate. Grill-ul ajută foarte mult la preparatele cu carne, dar și la multe altele. Sunt corpuri de bucătărie speciale pentru acest tip de parat și nu trebuie unul la comandă deoarece piesele de mobilier sunt modulare.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e diferit față de modelul tradițional, e la fel de ușor de folosit datorită pictogramelor și butoanele sunt dispuse la fel. Poate fi pus în locul oricărui cuptor deoarece are aceleași dimensiuni, însă în funcție de construcție, volumul interior poate fi diferit. Programul static e o alegere perfectă atunci când vreți să coaceți ceva uniform, iar grill-ul cu convecție o alegere bună pentru a găti la temperaturi mai ridicate un anumit preparat.

Indesit IFVR 500 AN e un model cu multe funcții de încălzire, motiv pentru care a devenit unul multifuncțional. Doar variantele cu 4 funcții nu sunt multifuncționale, dar chiar și acelea sunt peste cuptoarele pe gaz. Antracitul e o culoare plăcută și veți găsi chiar și alte aparate care să se asorteze cu acesta și nu trebuie să fie neapărat de la același brand.

Te-ar mai putea interesa