Indesit IDCEG45B, uscător rufe

Indesit IDCEG45B e un uscător de rufe accesibil dar și performant de la acest producător. Spun asta deoarece are un preț atractiv, o capacitate de uscare de 8 kg și o mulțime de programe. Deci chiar dacă e ieftină poate usca multe rufe iar rezultatele sunt excelente având în vedere numărul mare de program și funcții. Spre deosebire de alte uscătoare, are un ecran LCD generos iar designul e unul simplu. În vedere achiziționării unui uscător, puteți opta fie pentru rate fixe fie pentru un alt model (în caz că nu vi se pare ieftin sau nu vă conving caracteristicile sale). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Apreciez simplitatea finisajelor și că s-a optat pentru culoarea albă. Nu e ideală pentru incorporare sub blat deoarece nu e unul incorporabil și nici nu arată bine.

Așa arată
Așa arată
De aproape
De aproape

Specificații tehnice

Are o capacitate de maxim 8 kilograme iar rufele sunt introduse frontal chiar dacă nu are o ușă similară cu cea de la mașinile de spălat cu încărcare frontală. E dotat cu un ecran LCD generos pe care se pot observa diverse opțiuni sau timpul rămas. Clasa de eficiență energetică e B ca și la restul uscătoarelor. În cazul acestui aparat, consumul de energie e de 4.49 kWh, consum care corespunde unui program standard (obișnuit). Are un număr total de 16 programe din care amintesc: ușor de călcat, spălare lână, jeans, sport, delicate etc.

Panoul de control e unul destul de funcțional și se datorează în mare parte acelui ecran LCD. Deasemenea, funcția de amânare pornire devine utilă ori de câte ori vreți să programați pornirea programului de uscare. Dimensiunile sale sunt aproape identice cu cele ale unei mașini de spălat obișnuite, de aceea îl puteți pune fie în locul mașinii de spălat sau deasupra ei.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o capacitate mare de uscare, ușor de folosit datorită ecranului funcțional și a informațiilor oferite pe panoul de control, număr mare de funcții/programe și fiabilitate crescută.

Minusuri: nu e ideală pentru a fi incorporată sub blat (datorită aspectului).

Concluzie

Acest Indesit IDCEG45B e un uscător foarte bun ca îl și recomand datorită caracteristicilor sale, eficienței oferite și prețului mic. Dacă nu vă puteți face o idee despre el văzând doar acele pozele, atunci vă invit să vizionați clipul de prezentare de mai jos:

Te-ar mai putea interesa