Indesit ICD661S, mașină spălat vase 6 seturi

Dacă nu ai o familie prea mare, dar vrei să ai mult timp și vase perfect spălate atunci un model precum Indesit ICD661S ar fi mașina de spălat vase perfectă pentru tine. Suportă 6 seturi de vase, iar economia de curent e mare… lucru dovedit de clasa A de eficiență energetică.
Un model precum acesta ar fi perfect pentru cineva care are o familie relativ mică sau o pensiune mică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care nu arată deloc rău și are o garanție de 2 ani extensibilă la mai mult. Foarte interesant e că nu există un model mai ieftin decât acesta… dacă e să vorbim de un model cu capacitate pentru șase seturi.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de detalii tehnice lucrurile care ar trebui menționate sunt suportul de până la 6 seturi, cele 6 programe și clasele de eficiență A (la uscare și spălare).
Un lucru deosebit la modelul acesta e că e foarte mic și de aceea o să ocupe foarte puțin loc la dvs acasă.
Printre programele cre le deține se numără Intensiv, Rapid 30, Eco și Normal. Cel Intensiv e pentru vasele foarte murdare, folosindu-se o temperatură de 70 grade. Programul Rapid 30 minute e unul rapid prin care aparatul spală 30 min așa încât să se facă economie de timp și resurse. Dacă ești o persoană foarte economică atunci prezența programului Eco o să te ajute foarte mult deoarece cu ajutorul acestui program aparatul conțină foarte puține resurse, iar rezultatele sunt foarte bune. 😉

Atuurile acestui model sunt aspectul plăcut, că e compact, disponibilitatea a multor programe, greutatea foarte mică (circa 28 kilograme) și eficiența sporită de care dă dovadă.
Nu era rău dacă avea clasa A+ de eficiență energetică.

Aceasta e cea mai ieftină mașină cu o capacitate de spălare până în 7 seturi, iar dacă vrei să te convingi de acest lucru atunci aici se poate observa acest lucru.
Dacă vrei să vezi mai bine cum arată acest model atunci din lipul de alături se poate vedea acest lucru. Din păcate acest clip nu e unul în română, dar opinia mea e că e unul foarte bun în care se explică funcțiile aparatului.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Indesit ICD661S, mașină spălat vase 6 seturi”

  1. nici aici nu scrie consumul de apa . Eu nu inteleg cum poti face un review pentru o masina de spalat fara sa precizezi consumul de apa. E ilogic !

Comentariile sunt închise.