Indesit I6GG1GX, aragaz elegant

Indesit I6GG1GX e un aragaz deosebit și puteți observa și voi după cum arată. Are toate butoanele necesare și chiar aprindere electrică pentru plită sau cuptor. Arată bine pentru că finisajul e pe inox (e mai plăcut decât pe alb) iar capacul aragazului e din sticlă. Nu e foarte ieftin dar se poate observa că e mai mare decât altele. Astfel cuptorul său e unul generos, adică are 58 litri. Îl puteți folosi chiar și la un mic restaurant dacă nu vă permiteți ceva mai scump și nu veți regreta alegerea făcută. Alături de acesta vă recomand o hotă telescopică deoarece acelea sunt mai eficiente și să aibă filtre din aluminiu.

Există aragazuri ceva mai ieftine dar nu la fel de bune și nici designul nu e același. Deci prețul acestui model poate fi destul de justificat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Plita acestui aragaz e dotată cu 4 arzătoare și există chiar și cu 5 arzătoare. Bineînțeles acelea sunt modele profesionale iar arzătorul central e unul superior ca și putere. Nu e un model mixt sau electric, ci are doar o alimentare pe gaz atât pentru cuptor cât și pentru plită. Siguranța e prezentă la ambele, iar același lucru pot spune și despre aprinderea electrică. Se poate observa că are butoane dedicate.

Ca și dotări, cuptorul are următoarele: rotisor, grill, iluminare, termostat și o capacitate de 58 litri. Deci puteți găti orice și cât de mult doriți datorită volumului și dotărilor sale. Bineînțeles, plita re un capac interesant realizat din sticlă care e mai plăcut decât unul metalic.

Dimensiunile sale sunt generoase dar nu ocupă mai mult spațiu decât vechiul aragaz deoarece are o lățime și o adâncime de 60 cm.

Plusuri: cuptorul se poate curăța cu aburi, iluminare cuptor, e elegant, capac din sticlă, rotisor etc.
Minusuri: nu e aceesibil.

Indesit I6GG1GX e un aparat electrocasnic mare și care poate fi destul de util pentru cei care gătesc mult și des. Având în vedere cât costă, alternative pot fi incorporabile de la oricare alt producător. Sunt mulți producători care oferă incorporabile și cam toate sunt destul de reușite. La plite nu prea sunt mari deosebiri, aprindere e integrată doar forma și arzătoarele pot diferi.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Indesit I6GG1GX, aragaz elegant”

  1. Buna! Cum anume se face curatarea cu abur? are integrat acest sistem, sau despre ce e vorba? Multumesc!

Comentariile sunt închise.