Indesit H 461(IX), hotă incorporabilă decorativă

Hota Indesit H 461(IX) e una dintre cele modele accesibile cu performanțe decente și cu parte superioară telescopică. Acest aparat ocupă puțin spațiu deoarece se incorporează în mobilierul suspendat și veți vedea doar partea frontală a aparatului. Nu cred că mai sunt utilizatori care aleg modelul clasic, deoarece arată destul de urât. Mai sunt și cele decorative pentru cei care nu vor prea mult mobilier suspendat și pot scoate burlanul pe același perete. Panoul de control e unul mecanic cu buton care poate fi acționat prin glisare, iar poziționarea sa e diferită față de cea a altor modele.

Are un preț foarte bun ținând cont că are un design atât de plăcut și o capacitate de absorbție mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă are un singur motor, hota absoarbe destul de bine mirosul nedorit din bucătărie, că doar motorul e de 100W. Din poza de sus se vede că partea superioară e telescopică și că panoul de control e în partea din spate lângă cele două lămpi. Puteau pune și lămpi LED deoarece au un consum ceva mai mic, dar poate că sunteți interesați să ilumineze doar foarte bine. Acestea sunt de 40 W fiecare și nu sunt multe modele în acest preț cu așa lămpi.

Dimensiunile sale sunt cele standard astfel că poate fi pusă în locul vechiului model. Până la urmă e vorba de un aparat de dimensiuni mici care și costă destul de puțin, deci nu prea aveți ce să-i reproșați.

Păreri pro și contra

E dotată cu lămpi destul de puternice care iluminează foarte bine plita aragazului sau cea incorporabilă. Dacă aveți un corp suspendat corespunzător, atunci instalarea sa va fi o floare la ureche. Filtrele din aluminiu se întrețin foarte ușor deoarece sunt lavabile și nu mai trebuiesc înlocuite. Majoritatea hotelor de pe piață au astfel de filtre însă clasa de eficiență diferă de la un model la altul.

Indesit H 461(IX) e dar o recomandare, dar voi puteți lua în calcul variante mai performante sau chiar cu un design diferit dacă vreți o altfel de bucătărie. Fiecare producător oferă modele care sunt destul de competitive pe piață.

Te-ar mai putea interesa