Indesit FIMB51KAIX, cuptor electric ieftin

Acest cuptor Indesit FIMB51KAIX e unul dintre cele mai accesibile soluții cu alimentare electrică de pe piață. Dacă vă gândiți să luați și o plită, puteți lua în considerare pachetul promo recomandat. Acesta e ieftin pentru că nu are foarte multe funcții, programe ori un control electronic. Totuși, poate fi o alternativă bună la un aragaz dar tot trebuie să luați și o plită. Puteți alege o plită pe gaz ori tot electrică, depinde de buget sau preferințe. Majoritatea cuptoarelor sunt ceva mai scumpe și nu vă recomand un cuptor pe gaz deoarece nu e la fel de bun. Dacă alegeți un cuptor pe gaz și o plită, e ca și cum ați alege un aragaz, deci nu prea ieșiți în câștig.

Cuptoarele electrice încălzesc uniform iar modelele mai scumpe sunt și mai bune deoarece au dotări corespunzătoare prețului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

Având în vedere că are alimentare electrică ar fi bine să aveți și o priză în apropiere, poate chiar două deoarece veți pune și plita. Acea plită are aprindere electrică integrată, astfel puteți aprinde un arzător doar cu o singură mână prin apăsare și rotire. Capacitatea cuptorului e de 60 litri deci poate găti destul de bine dacă aveți de gătit mâncare pentru mai multe persoane.

Ca și dotări are: clasa A de eficiență energetică, control mecanic, timer și 5 funcții. E evident din poza de sus că nu are control electronic (nu are ecran LCD/LED). Alături de acesta veți primi și o tavă pentru coacere. Dimensiunile aparatului nu sunt importante ci doar cele ale nișei (pentru instalare). Culoarea inox se potrivește cu orice iar cu negru, parcă iasă mai în evidență.

Plusuri: puteți să economisiți bani dacă alegeți pachetul promo cu plită, fiabil, ieftin, volum generos și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Indesit FIMB51KAIX poate fi o alegere inteligentă dacă nu vă doriți mai mult, însă merită să luați un cuptor electric cu multe dotări și funcții. Poate că acesta nu e cel mai performant model, însă poate nici nu vă doriți mai mult. Nu sunteți nevoiți să luați neapărat acea plită alături de acest cuptor, puteți lua una chiar și electrică.

Te-ar mai putea interesa