Indesit EWD 71051 W EU, mașină spălat clasa A+ cu 7kg

Dacă sunteți interesați de un aparat capabil în a spăla rufe pentru 3-4 persoane atunci acest model Indesit EWD 71051 W EU, ar fi recomandarea mea.
E un aparat modern apărut pe piață de scurt timp, iar numărul de butoane de pe panou e scăzut așa încât să fie cât mai ușor de folosit. Mulți se vor îndrepta înspre acest model deoarece costă puțin și e mai economic decât mașinile de acum 10+ ani.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are un consum energetic redus de 220 kWh pe an. Din această cauză are și eficiență energetică clasa A.


Pro

Poate spăla o cantitate de rufe de 7 kilograme cu 1000 rotații. Acest lucru facilitează posibilitatea spălării pentru 4 persoane sau mai multe.
Nivelul de zgomot e unul decent de 59-62 decibeli la spălare și 80 la centrifugare.
E un aparat ușor de folosit deoarece panoul de comandă e unul mecanic. Programele sunt inscripționate așa încât să știți pe ce butoane să apăsați.
Vine la pachet cu 16 programe printre care se numără intens, jeans, sneakers, sport, eco time etc.
În cazul în care doriți să amânați spălarea atunci se poate utiliza funcția delay timer (temporizator).
Aparatul e unul care e realizat din materiale de cea mai bună calitate fiind vorba despre cuvă din poliplex. Acest tip de material e utilizat și la alte mașini de spălat rufe deoarece e ieftin și durabil.

Contra

Nu e menționat nimic de tehnologii de economisire precum Fuzzy Logic sau Eco Bubble. Dar, cum am scris mai sus, acest model are clasa de eficiență energetică A cu un consum anual de electricitate destul de scăzut.

Verdict

Mașina Indesit EWD 71051 W EU e una modernă cu facilități moderne care facilitează o spălare eficientă și obțienrea unor rufe cât mai curate.
Brandul Indesit e unul serios fiind vorba despre unul din Italia. E pe locul 2 în Europa și comercializează produse sub numele Indesit cât și Hotpoint-Ariston. Fabricile acestei mărci se află în Europa precum și în Asia.

Te-ar mai putea interesa