Indesit EDPA 745 A1 ECO EU, uscător de rufe ieftin

Uscătorul de rufe Indesit EDPA 745 A1 ECO EU e unul dintre puținele modele mai accesibile, cu multe programe de uscare și care nu are ușă cu sticlă, dar nici nu văd la ce ar ajuta. Pentru cei interesați de aspectul său, am pus prezentare de la final care mi se pare destul de reușită. Nu trebuie să fie prea elegantă deoarece nu o veți pune undeva la vedere, ci poate într-o cămară sau altă cameră unde aveți spațiu. Unii pun uscătorul peste mașina de spălat, dar trebuie să aibă aceeași adâncime.

Nu trebuie să alegeți o variantă prea scumpă, ci și aceasta e satisfăcătoare deoarece are eficiență A+. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Acest tip de aparat electrocasnic poate ocupa mult spațiu deoarece are o adâncime de 61 cm și nu vă puteți aștepta să fie Slim ca alte aparate din segment. Puteți încărca cel mult 7 kg de rufe, iar acest parametru depinde de programul ales. Mi se pare normal că procesul de uscare are un consum de energie considerabil și sunt foarte puține modele care au un consum mic de energie (mă refer la cele mai scumpe).

În total, acest aparat are 16 programe de spălare și sunt destul de cunoscute, motiv pentru care nu le mai prezint. Pe panoul său de control sunt prezente și câteva funcții utile, cum e cea de programare întârziată. La finalizarea programului, sunteți avertizați acustic.

Păreri pro și contra

Acest tip de aparat poate fi folosit de oricine deoarece are un panou de control similar cu cel al unei mașini de spălat. Are la fel de multe programe care și mașinile de spălat, deci puteți usca orice țesătură cu rezultate excelente. Nu e genul de aparat care se pune în bucătărie pentru că e mare și nu e așa de silențios.

Indesit EDPA 745 A1 ECO EU merită să fie luat în considerare deoarece poate fi de folos atunci când nu aveți timp de rufe sau pur și simplu nu aveți spațiu pentru uscare. Pe parcursul sezonului rece, uscarea rufelor e mai dificilă chiar și dacă stați la casă.

Lasă un comentariu