Indesit Eco Time Slim IWSD 4105(EU)

Acestă mașină de spălat Indesit Eco Time Slim IWSD 4105 e un model care vine cu programe de spălare sport, adică se adresează mai mult tinerilor care se îmbracă sport iar îmbrăcămintea nu poate fi spălată chiar în orice mașină de spălat rufe. Acesta vine ca alternativă la Indesit IWB5125(EU). În afară de îmbrăcămintea sport, se pot spăla chiar și încălțămintea sport. Toate acestea datorită programelor sport delicat, sport și shoes (pantofi). Din păcate acest model Indesit IWSD 4105 vine doar pe culoarea acesta -albă. Indesit IWSD 4105 are un foarte atractiv. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față

Specificații tehnice

Această mașină de spălat Indesit IWSD 4105 are încărcare de tip frontală. Spre deosebire de vechile mașini, acesta are dimensiuni mai bune (acesta fiind mai îngustă) și performanțe mai ridicate (viteză de rotați de 1000 rotații pe minut). Capacitatea de încărcarea maximă a acestei mașini e de 4.5 kilograme iar tamburul are un volum de 40 de litri. Are deasemenea clasă de eficiență energetică A+, clasă de eficiență la centrifugare C, clasă de eficiență la spălare A și afișaj de tip LED.

Are 13 programe de spălare dar printre acestea se regăsesc și cele care se adresează materialelor din care sunt confecționate hainele (bumbac, blugi/jeans, spălare lână și sintetice) dar aveți posibilitate să spălați în minim 30 de minute. Poate fi programată să spele la o anumită oră în caz că nu ajungi la timp să scoateți rufele din acesta (cu ajutorul funcției de spălare întârziată). Bineînțeles are și protecție împotriva inundaților în caz că apare o avarie în camera respectivă iar aceasta să nu fie afectată. Nivelul de zgomot la spălare e de 66 de dB și de 73 dB la centrifugare. Dacă nu beneficiați de prea mult spațiu trebuie să știți că dimensiunile ei sunt următoarele: o înălțime de 85 cm cu 59.5 x 45 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: clasele de eficiență sunt foarte bune, capacitatea de stocare bună, afișaj de tip LED care poate fi de folos dacă mașina se află într-o încăpere puțin luminată, multe programe de spălare și e destul de silențioasă.

Minusuri: vine doar pe alb.

Concluzie

Acest Eco Time Slim IWSD 4105 de la Indesit e recomandarea pentru studenți, elevi sau mai bine zis pentru tineri care doresc ceva nou și bun. Jos am pus un clip Youtube în care puteți vedea cam cum arată acesta mai de aproape și cum pot fi folosite unele programe, dar pentru mai multe recomand citirea manualui de instrucțiuini.

Te-ar mai putea interesa