Indesit Eco Time IWE 6125(EU)

Mașina de spălat Indesit Eco Time IWE 6125(EU) e ideală pentru cei care au nevoie de o mașină performantă cu 1200 RPM, 6 kilograme de încărcare și clasă A+. O alternativă similară e modelul IWC 6125 A. Tehnologia Eco Time o găsim și pe alte modele de la alți producător dar sub alte denumiri, însă pentru cele Indesit se numește la fel. Spun asta pentru scopul acestor tehnologii e același, să reducă consumul de energie și apă atunci când încărcătura e mică. Fie că e vorba despre o mașină cu încărcare mică sau mare, tehnologia numită Eco Time e prezentă pentru orice eventualitate. Deci dacă aveți de spălat circa 2-3 kilograme sau ceva mai puțin decât capacitatea maximă de încărcare, nu ezitați să folosiți această tehnologie deoarece veți economisi timp și bani (se evită consumul excesiv de apă). Prețul acestei mașini de spălat IWE 6125(EU) de la Indesit e destul de bun. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă

Specificații tehnice

Spre deosebire de multe alte mașini de spălat de la acest producător, acesta are un afișaj digital LED mare pe care se pot observații utile cum ar fi etapele de spălare sau timpul rămas. Tipul de încărcare al acesteia e una frontală. Aceasta se numără printre cele mai performante modele de pe piață deoarece are o viteză de centrifugare de 1200 rotații pe minut. Clasele de eficiență sunt deasemenea foarte bune: la spălare A, energetică A+ și la centrifugare B. Consumul de energie acestui aparat e de 1.01 kwh și consumul standard de apă e de 20 litri. Vine cu un număr total de 16 programe printre care se află și acestea: clătire intensivă, ușor de călcat, jeans, lână, extra-clătire etc.

Pe partea de funcții și siguranță acest model vine cu programare întârziată (poate fi setată să pornească și să termină la o anumită oră), selector centrifugare și sistem de reglare a consumului. Nivelul de zgomot e cuprins între 63 și 73 dB, deci puțin cam mare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: acest model e ușor de folosit, are cam toate programele necesare, capacitate mare de încărcare, viteză de centrifugare mare, calse de eficiență foarte bune etc.

Minusuri: nu cred are sistem de control al balansului, adică nu e specificat. Acesta e bun pentru reducerea nivelului de vibrații și zgomotului.

Concluzie

Acest model Indesit IWE 6125 are un raport calitate/preț bun și se putea mai bine din unele puncte de vedere, dar e suficient de bună pentru o familie care nu are multe pretenții.

Te-ar mai putea interesa