Indesit Eco Time IWD 6125

Mașina de spălat Indesit Eco Time IWD 6125 e un model cu o viteză de centrifugare mare, o capacitate de stocare bună și un consum redus de energie. Aceasta se adresează tinerilor dar și familiilor cu copii deoarece vine cu programe pentru spălarea articolelor sportive. O alternativă la aceasta e IWC 6125 A. După cum obeserbați acest model Indesit IWD 6125 vine cu tehnologie Eco Time. Aceasta poate fi utilă atunci când trebuie să spălați neaparat o cantitate de rufe iar aceasta e mai mică de 5 kilograme și ați dori să economisiți bani. Acesta funcție reglează excesul de apă și consumul de energie, astfel încât să nu cheltuiți ca și atunci când spălați la capacitate maximă. Această tehnologie o veți găsi și la alte mașini de spălat dar sub alte denumire, iar la cele Indesit denumirea rămâne aceeași. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă

Specificaţii tehnice

IWD 6125 e vine cu încărcare frontală de maxim 6 kilograme dar puteți spăla și cantități mai mic deoarece are tehnologie pentru economisire a banilor. Dar veți spăla bineînțeles și într-un timp mai scurt. Performanțele sale sunt foarte mari – 1200 RPM, viteză de centrifugare care o veți găsi mai pe toate mașinile de spălat performante și noi. Clasele de eficiență sunt și ele pe măsura așteptărilor, și anume: clasă de eficiență la spălare A, clasă de eficiență energetică A+ și clasă de eficiență la centrifugare B. E un model care necesită un consum standard de energie de 1.02 kwh și un consum de apă standard de 52 litri. Afișajul e unul LED pe care se pot observa etapele de spălare și cât timp mai e până termină. Programele de spălare sunt diverse dar și foarte utile. Acestea sunt 16 la număr: clătire intensivă, consum redus energie, spălare lână, bumbac, jeans, spălare încălțăminte sport dar și altele.

Nivelul de zgomot e undeva la 66-72 dB, deci nu nici prea mare dar nici prea mic. La capitolele siguranță și funcții IWD 6125 are programare întârziată, sistem de reglare a consumului, selector centrifugare și funcție de detectare automată a cantității.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: aveți de ales între o mulțime de programe în funcție de capacitate sau tipul țesăturii, are ecran digital, ușor de folosit etc.

Minusuri: nu sistem de reglare a balansului.

Concluzie

Acest Eco Time IWD 6125 de la Indesit e ideal pentru cei care au un astfel de buget și ar dori să facă o achiziție foarte bună.

Te-ar mai putea interesa