Indesit DSR 57M19 A S, model pe alb și argintiu

Mașinile de spălat vase nu sunt chiar așa de populare ca și cele de spălat rufe, însă sunt la fel de utile. Indesit DSR 57M19 A S e o variantă pe argintiu iar cea pe alb e fără acel „S” de la finalul denumirii. Deci puteți alege între ouă culori și din păcate prețul nu e chiar același. Varianta pe alb e ceva mai accesibilă astfel că puteți să o alegeți pe aceea dacă vreți să economisiți niște bani. Era bine ca ambele modele să coste la fel, iar dacă aveți electrocasnice pe inox, ar fi bine să alegeți un model care să se asorteze cu ele.

Dacă nu vi se pare prea performant, atunci alegeți una cu mai multe tehnologii ori cu capacitate de spălare mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Poate fi inclusă în segmentul mijlociu datorită acelei capacități de spălare. Adică există modele cu capacitate de spălare mai mică ori mai mare. Nu aș recomanda un model mai compact deoarece nu veți ști niciodată când aveți de spălat mai mult. Are programe de spălat corespunzătoare pentru a obține rezultate bune. Consumul redus e evidențiat de clasa energetică A+, dar și la spălare și uscare are clase de eficiență bune – A. Deci, pe lângă că poate spăla acele vase și tacâmuri, se ocupă și de uscarea lor.

Are programe de spălat diversificate: intensiv, bio/eco, normal, delicat etc. Deci se pot spăla și pahare dar e bine să alegeți programul corect. Totuși, dacă nu aveți multe pahare, ar fi mai bine să le spălați manual că nu durează așa de mult. Puteți face loc pentru a spăla accesoriile unor aparate. Ca oricare alt aparat similar și acesta are coș de tacâmuri inclus.

Dimensiunile aparatului sunt următoarele: 45 cm lățime, 85 cm înălțime și 60 cm adâncime. Având în vedere cât de mare e, nu o veți putea pune chiar oriunde (sub blat, de exemplu).

Plusuri: poate spăla multe vase și tacâmuri, arată bine, nu ocupă mult spațiu, e silențioasă și eficientă.
Minusuri: nu prea sunt.

Indesit DSR 57M19 A S poate fi una dintre multe mașini de spălat care le puteți alege pentru a vă fi de folos în bucătărie.

Te-ar mai putea interesa