Indesit DSR 57H96 Z S, mașină de spălat vase argintie cu 10 seturi

Mașinile de spălat vase cu 9 sau 10 seturi sunt cele mai populare modele, dar mai pot fi și cele compacte. Indesit DSR 57H96 Z S e una dintre ele care are un finisaj argintiu care se potrivește cu cel al aparatelor pe aceeași culoare sau chiar pe inox. E foarte important ca toate aparatele din bucătărie să aibă un design apropiat și culoare nu poate fi prea diferită dacă sunt puse aproape una de alta. Doar după cum arată se poate spune că e e o variantă standard, iar cele parțial incorporabile seamănă destul de mult cu cea de jos doar că necesită un mobilier special.

Prefer modelele simple pentru că se instalează ușor iar dacă vreți să renunțați în bucătărie la mașina de spălat rufe pentru una ca cea de jos, optați pentru una cu mai multe seturi deoarece are o lățime de 60 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate spăla cel mult 10 seturi de vase și un set cuprinde mai multe tipuri de articole. Coșul pentru tacâmuri a devenit o dotare standard pentru noile modele și nu mai e ceva special la acest aparat. Deci nu mai trebuie să vă faceți griji că se vor pierde prin celelalte coșuri, dar și paharele pot fi spălate cu ușurință dacă alegeți programul corect.

Păreri pro și contra

Discutăm de un aparat care are un consum destul de redus de energie care poate fi folosit de oricine pentru că nu are un panou de control foarte complex. Afișajul digital vă arată opțiunile alese și timpul rămas până la finalizare, dar acesta e prezent chiar și la cele incorporabile dar e puțin mai restrâns (depinde și de brandul ales).

Indesit DSR 57H96 Z S e doar o variantă recent lansată, iar voi puteți lua în calcul chiar și modelele din generații precedente. Totuși, noile modele arată mult mai bine și de aceea prefer să recomand o mașină ca cea de sus. Veți observa că numărul de programe și funcții e mai mare și nu orice mașină are opțiune de încărcare la jumătate, adică consumul de resurse e semnificativ mai mic.

Te-ar mai putea interesa