Indesit DSR 15B1, mașină de spălat vase

Mașina de spălat vase Indesit DSR 15B1 e una cu finisaj alb, panou de control și tehnologie de spălare destul de eficientă. Din poza de jos se poate observa că arată ca oricare alt model clasic iar cele scumpe oferă un panou diferit. Nu veți găsi un control electronic prea avansat deoarece sunt puține programe de spălare și puține funcții. Cele incorporabile aduc funcții speciale și sunt modele complet incorporabile la care partea poate fi similară cu materialul mobilierului (adică mașina nu va fi așa de evidentă iar acel panou nu e inclus, trebuie să-l faceți la comandă odată cu mobilierul ori ulterior).

Alternative sunt modelele pe inox sau cu performanțe mai mari. Există modele mai mici și mai compacte dar acelea nu se adresează neapărat familiilor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Capacitatea mașinii e de 10 seturi iar doar cu un set puteți spăla destul de mult. O astfel de mașină poate fi un ajutor în bucătărie deoarece nu trebuie să pierdeți timp. Are clasa A+ la capitolul eficiență energetică dar și la spălare/uscare are clase foarte bune – A. A primit astfel de clase conform specificațiilor sale tehnice.

Are 5 programe de spălare, afișaj LED, control mecanic, indicatoare și altele. Are doar 5 programe de spălare dar sunt cele mai uzuale și cu siguranță vor oferi cele mai bune rezultate. Acele programe sunt: normal, bio/eco, intensiv, înmuiere etc. Nu are multe tehnologii dar apreciez faptul că are decalcifiere reglabilă. E inclus coșul pentru tacâmuri dar se pot spăla și accesoriile unui aparat. Unele mașini au chiar și programe pentru pahare și e bine să verificați înainte ce poate spăla acest model.

Plusuri: e un model eficient, arată bine, ocupă puțin spațiu, ocupă puțin spațiu, fiabilă etc.
Minusuri: nu are multe dotări speciale.

Indesit DSR 15B1 nu poate fi comparat cu un model incorporabil deoarece diferă prețul, performanțele dar și dotările. Dimensiunile sale pot fi comparate cu cele ale unei mașini de spălat rufe cu încărcare verticală. Nu veți găsi modele cu adâncime mică și lățime mare, iar pentru economisirea spațiului, puteți să o puneți sub blat.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Indesit DSR 15B1, mașină de spălat vase”

  1. am masina de spalat vase INDESITDSR 15 B1 la programul 1 dupa aprox. o ora de functionare,nu se mai aude decit un bizait de motor, daca se deschide usa masinii,in cuva apare spuma ceea ce face ca pompa (presupun) sa nu mai refuleze apa deoarece nu se mai aude nici un zgomot.

Comentariile sunt închise.