Indesit DSG 5731 NX, mașină de spălat vase 10 seturi

O mașină de spălat vase ca și Indesit DSG 5731 NX poate fi perfectă pentru locuința voastră deoarece consumă puțin, nu ocupă mult spațiu și arată bine. Deasemenea, performanțele ei sunt peste medie și mă refer la capacitate de spălare. Bineînțeles, vasele vor fi și usca corespunzător. În funcție de nivelul de murdărie puteți seta un program anume ori să schimbați unele opțiuni de spălare. Modelele cu o astfel de capacitate sunt accesibile, dar există variante și mai ieftine cu capacitate mai mică de spălare. Eu vă recomand acest model deoarece puteți spăla vasele și tacâmurile pentru întreaga familie și pentru întreaga zi.

Prețul său e destul de bun deoarece e vorba de un discount semnificativ (promoția e limitată). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Panoul de control nu e prea complicat, e mai simplu decât cel de la mașinile de spălat rufe, de exemplu. Bineînțeles, e unul electronic deoarece are acel ecran LED iar pe el se poate observa timpul rămas (funcție standard). Cu o capacitate de 10 seturi puteți spăla multe vase, pahare și tacâmuri deoarece un set conține multe tipuri de vase. Puteți spăla pentru 4-5 persoane dacă e vorba de 2 mese (prânz și cină).

Consumul de energie se situează undeva la 237 kWh pe an sau 0.81 kWh per ciclu de spălare. Deci depinde cum vreți să-l calculați și e bun pentru o clasă A+. Are 7 programe de spălare și sunt cele cu care ne-am obișnuit: rapid, intensiv, bio/eco, delicate etc. Ca și dotări are senzorii Aqua Stop. Consumul de apă nu trebuie nici el neglijat, e undeva la 2800 litri pe an (depinde de capacitate mașinii). Pe inox arată foarte bine în special dacă aveți și alte aparate pe o astfel de culoare.

Plusuri: arată bine pe inox, nu ocupă mult spațiu comparativ cu alte aparate electrocasnice (lățime de 45 cm), consum mic de energie și e ușor de folosit.
Minusuri: nu are.

Indesit DSG 5731 NX e o alegere înțeleaptă dacă aveți nevoie de un aprat bun și elegant pentru bucătăria voastră. Câteva aspecte ale sale pot fi concluzionate din numele său, de exemplu culoare – inox (NX). Jos am pus un clip cu o mică prezentare a sa dar cred că v-ați făcut deja o idee despre ea din ce am menționat sus și din poza postată de mine.

Te-ar mai putea interesa