Indesit DSG 573 NX, mașina de spălat vase 10 seturi

Mașina de spălat vase Indesit DSG 573 NX e varianta pe inox dar există și o variantă pe alb cu aceleași specificații. Chiar și prețul e același deoarece culoarea nu poate afecta prețul unui aparat (excepție e la cele cu antiamprentă). Caracteristicile generale ale acestui aparat sunt: capacitate de 10 litri, clase de eficiență A, consum de 10 litri și zgomot redus. Îmi place că are un controlul electronic, astfel poate fi setat ușor și are mai multe funcții. Chiar și modelele cu control mecanic pot fi bune deoarece sunt cam la fel de funcționale și prețurile sunt ceva mai atractive.

E la fel de scump cât o mașină de spălat rufe, dar după părerea mea, merită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

O capacitate de 10 seturi e mai mult decât satisfăcătoare deoarece într-un set intră multe tacâmuri și vase. Clase de eficiență energetică, la spălare și uscare sunt toate A. Deci nu aveți ce să-i mai reproșați deoarece nu toate sunt la fel de eficiente. Are 7 programe care pot fi întâlnite și la alte modele, dar și câteva opțiuni speciale. Voi face câteva liste scurte cu ce oferă și cred că vă vor fi de folos, ca apoi să faceți alegerea corectă.

La capitolele opțiuni și programe are: protecție inundații, încărcare jumătate (program mai scurt), intensiv, rapid, bio/eco, prespălare și câteva programe speciale (zilnic, delicate și normal). Chiar dacă nu aveți mult de spălat sau aveți de spălat vase cu un grad de murdărie ridicat, există programe cu care puteți economisi bani, timp și resurse.

Pe acel panoul de control se află: programare întârziată 1-24 ore (amânare pornire), ecran LED cu afișarea timpului rămas (veți ști când se va finaliza programul), indicator sare și indicator pentru terminare program.

Accesoriile incluse nu sunt multe, adică are doar compartimentul pentru sare. Comparativ cu alte modele similare ca și capacitate, nivelul de zgomot e redus – 49 dB. Finisajul pe inox parcă dă mai multă eleganță comparativ cu cel pe alb.

Plusuri: arată bine, control electronic cu afișaj LED, eficientă pe mai toate planurile, multe programe și funcții puse la dispoziție.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Indesit DSG 573 NX e oferită de un producător cu experiență în domeniu deci fiabilitatea sa nu poate fi pusă la îndoială. Jos e un clip cu prezentarea acestei serii noi și se poate observa că există și alte variante (pe alte culori).

Te-ar mai putea interesa