Indesit DSG 263, mașină ieftină cu capacitate de 10 seturi

O mașină de spălat vase cu o capacitate de 10 seturi e Indesit DSG 263 care e o alegere bună și pentru că are un preț destul de atractiv. E genul de aparat electrocasnic care vă poate fi de folos în bucătărie deoarece poate spăla multe vase și nu ocupă mult spațiu deoarece are o lățime de numai 45 cm. Fiabilitatea sa nu poate fi pusă la îndoială având în vedere producătorul și experiența sa în acest domeniu. Designul e cel care-l cunoaștem și nu aduce prea multe dotări pe partea de control. Are un preț bun Vezi prețul special de azi .

Poze

Se poate observa că e un model obișnuit, dar există variante și incorporabile care trebuie puse sub blat ori incoporate în mobilier.

Așa arată

Așa arată

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificații tehnice

Capacitatea de 10 seturi e mai mult decât necesare având în vedere că un set conține o mulțime de vase și tacâmuri. Clasa de eficiență energetică e A dar e suficientă având în vedere că 0.92 kWh reprezintă consumul pentru un ciclu de spălare. E un consum modest și e la fel de eficient și pe partea de spălare și uscare. Consumul de apă e undeva la 10 litri pentru fiecare ciclu de spălare. Dacă nu ați mai avut un astfel de aparat, nu aveți nevoie de prea multe cunoștiințe deoarece e ușor de folosit. Poate că un model cu control electronic ar fi fost mai complicat de utilizat, dar unul cu control mecanic e mai ușor de folosit. Un avantaj oferit de modelele cu control electronic e acela

Pe partea de programe are doar cele standard: rapid, bio/eco, auto și intensiv. Se observă pe partea de control că ar programare întârziată. cu aceasta puteți amâna pornirea mașinii cu 3-6-9 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: spală destule vase pentru dimensiunile sale, consum mic de resurse, ușor de folosit și funcția de amânare program.

Minusuri: nu prea am în special că e și la promoție.

Concluzie

Acest Indesit DSG 263 e o alegere bună deoarece nu costă foarte mult, are toate caracteristicile necesare pentru a fi de folos și a fi considerată eficientă. Alternative pot fi modelele incorporabile sau cele obișnuite cu un volum mai mare de spălare (în cazul în care vreți să o folosiți la un restaurant) Dacă aveți de gând să o luați pentru uz casnic, cred că cele 10 seturi sunt suficiente.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu