Indesit DSG 263, mașină ieftină cu capacitate de 10 seturi

O mașină de spălat vase cu o capacitate de 10 seturi e Indesit DSG 263 care e o alegere bună și pentru că are un preț destul de atractiv. E genul de aparat electrocasnic care vă poate fi de folos în bucătărie deoarece poate spăla multe vase și nu ocupă mult spațiu deoarece are o lățime de numai 45 cm. Fiabilitatea sa nu poate fi pusă la îndoială având în vedere producătorul și experiența sa în acest domeniu. Designul e cel care-l cunoaștem și nu aduce prea multe dotări pe partea de control. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că e un model obișnuit, dar există variante și incorporabile care trebuie puse sub blat ori incoporate în mobilier.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea de 10 seturi e mai mult decât necesare având în vedere că un set conține o mulțime de vase și tacâmuri. Clasa de eficiență energetică e A dar e suficientă având în vedere că 0.92 kWh reprezintă consumul pentru un ciclu de spălare. E un consum modest și e la fel de eficient și pe partea de spălare și uscare. Consumul de apă e undeva la 10 litri pentru fiecare ciclu de spălare. Dacă nu ați mai avut un astfel de aparat, nu aveți nevoie de prea multe cunoștiințe deoarece e ușor de folosit. Poate că un model cu control electronic ar fi fost mai complicat de utilizat, dar unul cu control mecanic e mai ușor de folosit. Un avantaj oferit de modelele cu control electronic e acela

Pe partea de programe are doar cele standard: rapid, bio/eco, auto și intensiv. Se observă pe partea de control că ar programare întârziată. cu aceasta puteți amâna pornirea mașinii cu 3-6-9 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: spală destule vase pentru dimensiunile sale, consum mic de resurse, ușor de folosit și funcția de amânare program.

Minusuri: nu prea am în special că e și la promoție.

Concluzie

Acest Indesit DSG 263 e o alegere bună deoarece nu costă foarte mult, are toate caracteristicile necesare pentru a fi de folos și a fi considerată eficientă. Alternative pot fi modelele incorporabile sau cele obișnuite cu un volum mai mare de spălare (în cazul în care vreți să o folosiți la un restaurant) Dacă aveți de gând să o luați pentru uz casnic, cred că cele 10 seturi sunt suficiente.

Te-ar mai putea interesa