Indesit DSG 0531, mașină de spălat vase 10 seturi

Indesit DSG 0531 e un model simplu care nu necesită incorporare însă poate spăla destul de mult, dar și destul de bine. O mașină de spălat vase poate și usca vasele destul de bine, astfel că vă poate scuti de multe. Chiar dacă nu pare că poate spăla mult, un set incluse multe vase, tacâmuri și pahare. Deasemenea, se pot spăla și accesoriile diverselor aparate de bucătărie. Nu ocupă mult spațiu deoarece are o lățime de 45 cm (cam cât un aragaz). În funcție de înălțimea blatului, o puteți pune chiar și sub blatul mobilierului din bucătărie, dar există modele pentru așa ceva.

Mi se pare destul de accesibilă pentru cât poate spăla și eficiența energetică oferită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

O capacitate de 10 seturi înseamnă destul de mult și dacă aveți o familie generoasă, e numai binevenită. Clasa A+ la capitolul consum de energie e una bună pentru acest tip de aparat dar putea fi și mai bună. La spălare și uscare are tot clasa A, deci pot spune că o recomandă.

Are dotările următoare: protecție inundație, programe (rapid, bio/eco, intensiv etc), sistem overflow, înmuiere, indicator sare și altele. Consumul de apă e același indiferent cum spălați, ar cel de energie e de 0.81 kWh/ciclu de spălare. Astfel puteți observa cam cât este și consumul anual de energie dar ține și de cât de des o folosiți. Dimensiunile sale sunt reduse comparativ cu alte modele, dar sunt justificate de faptul că are o capacitate de 10 seturi (există cu capacități și mai mari).

Plusuri: poate spăla destul de multe vase, consum destul de mic, suficiente funcții și opțiuni.
Minusuri: nu prea sunt.

Indesit DSG 0531 e un aparat destul de mare și care îl veți folosi ori de câte ori veți găti dar puteți să-l folosiți doar o dată pe zi dacă nu aveți prea multe de spălat (astfel economisiți energie). Nu are un panou de control prea complicat iar finisajul pe alb e destul de plăcut și elegant în același timp. Dacă nu ați mai avut un astfel de aparat, ei bine, e ușor de folosit dar există și un manual de instrucțiuni.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Indesit DSG 0531, mașină de spălat vase 10 seturi”

Comentariile sunt închise.