Indesit DISR 57H96 Z, mașină de spălat complet incorporabilă

Mașina de spălat vase Indesit DISR 57H96 Z e una complet incorporabilă și interiorul e destul de spațios pentru o lățime de 45 cm, adică poate spăla cel mult 10 seturi. Spun asta deoarece mașina dispune de funcție de încărcare la jumătate, ceea ce presupune că poate spăla cu o cantitate mai redusă de resurse. Mulți aleg o mașină incorporabilă compactă pentru că nu au loc mult în bucătărie și o vor sub blat lângă chiuvetă. Există sifon special l care se poate conecta mașina aceasta și nu e necesară o scurgere suplimentară la canalizare.

Panoul de control e destul de simplificat și mic, iar acesta poate fi accesat doar înainte să închideți ușa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea sa de 10 seturi e una destul de mare pentru așa dimensiuni pentru că are coșuri mai diferite și puțin înghesuite. Mașinile mai scumpe cum e cea de sus au o eficiență energetică A++ și un programe mai multe. Să nu uităm de funcțiile sale și de timerul electronic care poate setat cu ușurință. Cu alte cuvinte, se poate seta timpul de pornire al aparului în funcție de timpul disponibil ori poate nu vreți să deranjați pe cineva.

Păreri pro și contra

Consumul de resurse e și așa mic, iar dacă alegeți să spălați la jumătate, nu mai trebuie să așteptați până ce veți umple aparatul. Se pot spăla diverse articole și rezultatele se văd imediat. Bineînțeles, alegere programului de spălare e la fel de importantă pentru gradul de murdărie diferă de la o masă la alta. Puteți spăla chiar și articolele de plastic ale bebelușului cu programul special care îndepărtează 99% din bacterii. E dotată cu un sistem de filtrare mai avansat (3 straturi cu inox) care își menține performanțele o perioadă îndelungată.

Indesit DISR 57H96 Z are un interior realizat din inox care e un material de foarte bună calitate și va rezista în timp fără probleme. Încărcarea cu vase, tacâmuri și diverse accesorii se face ușor ca la multe alte modele de top. E loc de mai bine, însă pot spune că impresionează la cele mai multe capitole.

Te-ar mai putea interesa