Indesit DIFP 8T94 Z, mașină de spălat încăpătoare și silențioasă

Modelul Indesit DIFP 8T94 Z se incorporează complet pentru că are un astfel de design iar pe ușa aparatului se pune un un panou de mobilier cu mâner. Astfel, mașina nu va fi vizibilă în bucătărie și poate fi un ajutor foarte important la sfârșitul unei mese sau chiar la finalul zilei când vreți să petreceți mai mul timp alături de familie. Puteți spăla vase, pahare, tacâmuri, tăvi, oale și anumite accesorii de aparate. Deci veți găsi suficiente articole care le puteți pune în ea și le puteți ține cât doriți în ea dacă nu aveți prea mult spațiu de depozitare.

Față de modelul standard sau parțial incorporabil, panoul de control nu e vizibil dacă e ușa închisă pentru că se află pe marginea ușii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modele cu lățime de 60 cm au o capacitate de încărcare mai mare care depinde și de coșuri (organizare). Are 8 programe de spălare și la final vasele pot fi puse la loc pentru că sunt și uscate. Chiar dacă uneori nu aveți multe articole, puteți alege opțiunea de încărcare la jumătate. Chiar dacă nu e accesibil ca altele, facturile la utilități vor fi mai mici pentru că are clase de eficiență bune. Dacă vi se pare cam mare pentru spațiul disponibil, alegeți pe cele cu 9-10 seturi și lățime de numai 45 cm.

Păreri pro și contra

Chiar dacă vreți să faceți curat în bucătărie la sfârșit de zi, se poate încărca aparatul când doriți și să amânați pornirea, astfel pentru a spăla vase de dimineață. Puteți scoate coșul superior eXtra pentru a putea introduce articole mai voluminoase și tehnologia de curățare hidraulică va îndepărta orice pată de pe vase. Se poate adăuga un ciclu suplimentar pentru a igieniza mai bine, de exemplu, articolele bebelușului (recipiente). Aici mă refer la Baby Care care are o pictogramă corespunzătoare, dar are și un ciclu similar Igiena eXtra care clătește interiorul la 72 grade. Pentru acele articole aveți un compartiment special denumit BabyZoo.

Indesit DIFP 8T94 Z face parte dintr-o serie avansată – eXtra, care aduce destul de multe caracteristici noi și cred că orice familie s-ar bucura de ele.

Te-ar mai putea interesa