Indesit DFP58T1CN, mașină de spălat vase 14 seturi

Indesit DFP58T1CN e un aparat electrocasnic elegant datorită finisajului pe culoarea inox și a controlului electronic. E ușor de folosit având în vedere că sunt puține butoane iar programele de spălare sunt explicate destul de simplu pe panoul de control. Dar vă recomand să citiți și manualul de instrucțiuni. E o alegere bună deoarece într-un set încap multe tacâmuri și vase, nu ar avea sens să vă enumăr care ar fi acelea. Poate fi un ajutor destul de bun în bucătărie și poate fi pus chiar sub blat dacă aveți loc. Bineînțeles nu e vorba de un aparat incorporabil ci de unul clasic. Chiar și dimensiunile sunt cele clasice astfel că e bine să aveți un spațiu liber de 60 pe 60 cm.

Ar fi bine să alegeți și restul electrocasnicelor pe o culoare asemănătoare, în caz că doriți să mai achiziționați și altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Puteți introduce până la 14 seturi de vase (adică vasele pentru întreaga zi, dacă e vorba de o familie de 4 persoane), dar nu vă oprește nimeni să introduceți mai puține vase și să scurtați durata programului. Aveți de ales între 8 programe care pot fi observate pe panou în partea stângă (sunt evidențiată cu ajutorul unor pictograme utile). Are programe ca și: încărcare la jumătate, intensiv, rapid, bio/eco etc. pe partea de funcții are: sistem overflow, înmuiere, delicate, sixty, hygiene, programare întârziată și altele.

Clasa de eficiență energetică e A+ și evidențiază că e destul de eficientă la acest capitol. Controlul electronic e evident deoarece e prezent acel ecran LCD. Consumul de apă e undeva la 11 litri per ciclu. Pe partea de design nu am ce să-i reproșez.

Caracteristicile speciale ale acestui model pot fi întâlnite și la altele: sistem lift-up, coș pentru tacâmuri culisant, mânere ergonomice, coș superior, coș inferior, cuvă și filtre din oțel inoxidabil.

Plusuri: capacitate mare de încărcare, toate acele caracteristici speciale, arată bine, ușor de folosit, fiabil și eficient.
Minusuri: nu prea are având în vedere că e la promoție.

Dacă vă doriți o mașină precum Indesit DFP58T1CN pentru familia voastră, o puteți lua fără nici o ezitare. Dacă o considerați cam scumpă ori că vă depășește buget, un model cu capacitate de 9 seturi ar fi cam la fel de bun. Dacă vreți ceva mai mic există modele cu capacitate de încărcare mai mică (până în 7 seturi), acelea sunt și foarte compacte.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Indesit DFP58T1CN, mașină de spălat vase 14 seturi”

  1. Mi-am achizitionat acest model acum cateva zile. Pe ansamblu sunt multumit si singurul lucru care nu-l apreciez e ca nu sta prea bine la partea de incorporabilitate.

Comentariile sunt închise.