Indesit DFO3T133AFX, mașină de spălat vase cu aspect premium

Mașina de spălat vase Indesit DFO3T133AFX este un model mult mai avansat decât restul și se vede doar după designul său. Panoul de control digital este vizibil tot timpul și nu este precum la mașinile de spălat complet incorporabile, unde vedem butoanele pe marginea ușii. Cu alte cuvinte, aceasta poate fi supravegheată mai ușor și poate fi pusă aproape oriunde. În general, aceste aparate se pun sub blat, mai aproape de chiuvetă pentru a-l racorda mai ușor la apă.

Îmi plac aparatele cu finisaj inox deoarece atrag multă atenție și finisajul este durabil (nu ca și în cazul celor vopsite). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul din imagine are o capacitate generoasă, iar aici vorbim de 14 seturi, adică poate spăla și usca vase de la prânz și cină. Consumul de energie este unul scăzut motiv pentru care are clasa energetică D. Poate că pare mică însă este vorba de noua etichetare – D, adică are un consum de circa 85 kWh la 100 de spălări. Bineînțeles, nu o comparăm cu mașinile cu 45 cm lățime, dar și așa nu vedeți o clasă energetică atât de bună la astfel de aparate. Pentru cei care nu știu, aparatul acesta a avut clasa energetică A+++, însă nu puteai să-ți faci o idee despre consum când mai toate mașinile de spălat aveau A++ și A+++.

Păreri pro și contra

Se laudă cu performanțe destul de mari și mă refer la capacitatea de spălare/uscare, clasa de eficiență energetică și programele numeroase. Cu butonul Push&Go, puteți spăla și usca zilnic vasele și nu trebuie să vă bateți capul cu diversele. Este echipat cu un motor fiabil de tip Inverter, o cuvă din inox, posibilitate de încărcare parțială, uscare naturală cu Auto Door Opening etc. Pentru tacâmuri aveți un sertar special, care se află în partea de sus, iar alte mașini vin cu un coș pentru acestea.

Indesit DFO3T133AFX este un aparat care dorește să impresioneze și se vede la multe capitole. Se pot pune și vase mari în coșul de jos și este prezentat într-o imagine de prezentare.

Te-ar mai putea interesa