Indesit DFG26B1, mașină de spălat vase 13 seturi

Mașina de spălat Indesit DFG26B1 e una dintre cele mai ieftine modele cu încărcare de 13 seturi. Spre deosebire de altele, aceasta are un preț mai bun pentru aceeași cantitate ori invers. Trebuie să aveți un spațiu generos pentru depozitare deoarece acesta e un electrocasnic mare. Arată bine, și pe acel panou se poate observa că are un control mecanic și nu e nici un ecran LED. Îmi place și interiorul său iar o capacitate așa de mare e de folos pentru cei care vor să spele vasele pentru întreaga zi, dacă e vorba de o familie. Puteți lua un astfel de aparat și pentru un restaurant sau dacă nu, chiar două astfel de mașini.

Există modele și cu capacități mai mari dar costă mult mai mult și nu trebuie să uitați de bugetul alocat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

O capacitate de 13 seturi e mai mult decât suficient deoarece poate spăla cât pentru 13 persoane, dacă luăm în considerare că sunt farfurii diferite pentru fiecare fel de mâncare. Spală chiar și tacâmuri alături de vase și obiecte mai mici care pot să aparțină diverselor aparate de prin bucătărie.

Clasa de eficiență energetică e destul de importantă și e A+ în acest caz. Are 6 programe: intensiv, rapid, Bio/Eco, prespălare și câteva programe speciale (Normal, Înmuiere și Delicate). Ca și opțiuni are: protecție inundație, opțiune încărcare la jumătate și amânare pornire. Cu amânare spălare sau pornire întârziată puneți alege când să pornească programul, astfel puteți scote casele când doriți.

Consumul anual de apă e undeva șa 3080 litri iar consumul de energie de 1.04 kWh pentru un ciclu de spălare, pe când cel anual e de circa 295 kWh. Aceste consumuri au fost calculate în funcție de un program standard ales. Nivelul de zgomot e destul de redus, iar lățimea aparatului nu ar trebui neglijată având în vedere că nu e un incorporabil.

Plusuri: are multe programe de spălat, sistemul Overflow (echilibrează consumul de apă), eficiență energetică bună, amânare pornire și arată bine.
Minusuri: nu prea sunt.

Indesit DFG26B1 o recomand pentru că e și la promoție iar niște programe speciale putea fi de folos. Doar modelele mai scumpe au caracteristici speciale și tehnologii care eficientizează programele de spălare. Aceasta e una ieftină de aceea nu puteți avea multe pretenții.

Te-ar mai putea interesa