Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit DFG051

Mașina de spălat vase Indesit DFG051 e un model recent apărut și care vă poate fi de folos în bucătărie în special dacă nu aveți timp să spălați vasele. Acest DFG 051 oferă o capacitate de 12 seturi, oare o lățime de 60 cm, clasa A de eficiență și un design simplu pe alb. Chiar dacă nu e un model incorporabil, poate fi instalat ușor sub blat ca în imaginea de jos. E ușor de folosit în special că nu are prea multe butoane, dar și pentru că are doar funcțiile și programele elementare. Nu cred că ar avea rost să optați pentru un model mai mare cum e Prime DFP 5841 NX. Acela are o capacitatea de 14 seturi și un design argintiu. Eu vă recomand pe acesta deoarece e accesibil și face față oricărei provocări. Indesit DFG 051 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Specificații tehnice

Capacitatea sa maximă e de 12 seturi iar acest aspect l-am menționat și anterior. Pe partea de eficiență Indesit DFG 051 are doar clasa A, adică pentru uscare, spălare și energetică. Controlul său e unul mecanic adică nu dispune de butoane senzitive ci doar de butoane fizice. Are 5 programe care sunt și cele mai uzuale: normal, bio/eco, prespălare, rapid și intensiv. Deci fiecare program se adresează unui grad de murdărie, dar cel normal e cel recomandat. E dotat cu element de încălzire care e ascuns și cu sistem de uscare Natural. Alături de acel buton cu care se poate selecta programul, aveți un indicator LED pentru nivelul sării și afișare timp de spălare rămas.

Într-un program de spălare standard Indesit DFG051 are un consum de circa 12 litri și un consum energetic 1.03 kW (oglindește eficiența energetică A). Dar e și foarte silențioasă – 53 dB. Pentru a o instala aveți nevoie de un spațiu de circa 61 cu 61 cm deoarece mașina are o lățime de 60 cm și o adâncime de 60 cm. Dacă doriți să o puneți sub blat, înălțime spațiului rezervat trebuie să fie de 86-87 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț destul de atractiv, eficientă (A), are un design plăcut, ușor de folosit în special că e însoțită de manual de utilizare (care poate fi luat și de pe site-ul producătorului).

Minusuri: din păcate nu vine în variante variante pe bej sau argintiu/inox pentru a se asorta cu alte aparate din bucătărie, dar dacă restul electrocasnicelor sunt pe alb, se va potrivi perfect.

Concluzie

Indesit DFG051 e o mașină de spălat vase foarte reușită deoarece raportul eficiență/preț e foarte bun și caracteristicile sale tehnice sunt satisfăcătoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu