Indesit DFG 2631, mașina de spălat vase 10 seturi

Mașina de spălat vase Indesit DFG 2631 e una cu capacitate de 10 seturi, deci poate spăla vase destul de multe deoarece într-un set intră multe tipuri de vase, tacâmuri și pahare. Un astfel de aparat poate fi de folos atunci când gătiți pentru întreaga familie iar la sfârșitul zilei nu ați mai vrea să pierdeți timp prin bucătărie, ci vreți să fiți mai mult timp alături de familie. Se poate observa din poza de jos sau din clipul de la final că are un control mecanic dar sunt prezente cele mai uzuale funcții și opțiuni.

Prețul unui astfel de electrocasnic ține de de capacitate de spălare și de dotările speciale. Acesta nu e foarte scump deoarece nu e cel mai performant model de pe piață dar poate că nici nu căutați unul foarte scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

O capacitate de 10 seturi înseamnă că poate spăla pentru 5 persoane dacă e vorba de vasele pentru 2 mese. Clasa energetică A+ e destul de bună deoarece scoate în evidență faptul că are un consum redus. Are circa 6 programe: intensiv, rapid, bio/eco, normal etc. Sunt câteva programe care nu le veți găsi chiar la orice mașină de spălat, dar trebuie să știți că mașina se ocupă și de uscarea vaselor.

Puteți alege programul în funcție de gradul de murdărie de pe vase. Astfel și consumul de energie poate diferi, dar per ciclu de spălare e de circa 0.81 kWh iar cel de apă e de 10 litri. Consumul anual de energie e de 237 kW care mi se pare acceptabil pentru un electrocscni de dimensiunile respective.

Am observat din dimensiunile sale că e vorba de un aparat îngust – 45 cm, deci va ocupa puțin spațiu.

Plusuri: are o capacitate de spălare destul de mare, e ușor de folosit, e fiabilă, are un consum energetic scăzut, multe programe și funcții destule.
Minusuri: nu prea are.

Indesit DFG 2631 e o variantă pe alb, dar dacă vreți una pe inox cu siguranță sunt suficiente modele. Totul ține de bugetul vostru și de cam ce capacitate de spălare aveți nevoie. Jos am pus acel clip astfel încât să puteți viziona mai de aproape cum arată.

Te-ar mai putea interesa