Indesit DFG 262, mașina spălat vase

Indesit DFG 262 e o mașină de spălat vase care poate spăla până la 12 seturi de vase cu un consum minim de resurse. Față de alte mașini are un preț mic, multe programe și control electronic. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care e o mașină aproape premium.
Vine cu multe caracteristici utile care ajută la spălarea vaselor într-un mod cât mai eficient așa încât să ai la dispoziție cât mai mult timp liber pentru realizarea altor sarcini care sunt mai importante.

Poze

Se poate vedea că e un model de culoare albă ale cărui dimensiuni sunt normale, iar deoarece are o lățime de 60 centimetri o să o puteți amplasa acolo unde doriți cu ușurință. În partea superioară e poziționat panoul de comandă care se acționează electronic de la butoanele sale. Panoul are și un afișaj LED pentru diferitele sale funcții.

La exterior
La exterior
Interiorul
Interiorul

Specificaţii tehnice

Modelul DFG 262 poate spăla 12 seturi de vase fără a consuma prea multe resurse, iar clasa de eficiență energetică A demonstrează acest lucru. După ce vasele sunt spălate nu vor trebui șterse deoarece se descurcă foarte bine și la capitolul uscare având clasa A.
Beneficiază de programare întârziată și deoarece are un nivel de zgomot de 51 decibeli nu o să vă trezească seara… dacă programați mașina să spele seara.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; are multe programe, printre care se numără și unul bio/eco; e silențioasă în comparație cu un aspirator; vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult; vine cu multe setări cum ar fi cele pentru setarea temperaturii.
Contra: nimic.

Concluzie

Un astfel de electrocasnic te poate scuti de sarcini inutile, iar vasele vor fi spălate mult mai bine decât le-ai spăla cu mâna. Ar fi un aparat electrocasnic excelent pentru cei care dețin un restaurant și chiar pentru cei care au o familie numeroasă. Despre utilizare se poate spune că e un aparat foarte ușor de folosit de oricine.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Indesit DFG 262, mașina spălat vase”

  1. E foarte bun acest model. Eu il detin de o perioada scurta de timp si nu am intmpinat vreo problema de cand il am. Familia mea e mai mare si de aceea spalatul vaselor e o sarcina foarte costisitoare dar un asa aparat iti salveaza viata cand esti in papucii mei.

Comentariile sunt închise.