Indesit CAA55NX, combină frigorifică cu Direct Cool

Combinele frigorifice arată puțin diferit de frigidere dar și organizarea interioară e diferită (congelatorul e compartimentat și în partea de jos). Indesit CAA55NX e un exemplu bun deoarece are un preț atractiv pentru cât costă. Arată bine pentru că are un finisaj pe inox și designul e unul minimalist cu mânere integrate, dar aș putea spune că e loc de mai bine. Bineînțeles, un aparat mai scump arată ceva mai bine pentru că face parte din altă serie sau poate că vă place acesta și nu puneți accent mare pe aspect.

Acest model e unul dintre puținele variante care oferă trei sertare în congelator și două pentru fructe și legume în frigider. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Clasa energetică a acestui aparat e una A+ și e satisfăcătoare pentru acest buget, iar variante mai mari pot fi mai eficiente deoarece au tehnologii suplimentare. Pentru cei care nu vor un congelator chiar atât de mare, le recomand un frigider și nu trebuie să fie la fel de mare ca cel de sus, poate fi și de circa 200 litri. Alegerea se face în funcție de câte persoane discutăm și cât de mult vă aprovizionați.

Rafturile sunt realizate din sticlă și nici nu am ma i văzut rafturi din sârmă la frigidere sau combine. Panoul de control mecanic e prezent în partea de sus și se vede foarte clar că e unul de tip mecanic.

Păreri pro și contra

Sunt disponibile numeroase variante de la acest brand, însă cel de sus oferă un raport volum/preț foarte bun. Avem un congelator mare și se vede clar din imaginile de prezentare, dar nu e comparabil cu frigiderul, deoarece e mult mai spațios. Poate că nu are cea mai mare capacitate de congelare . E un aparat mare cu numeroase rafturi și suporturi pe ușă care permit plasarea de alimente de dimensiuni mari.

Acest Indesit CAA55NX e un exemplu foarte bun că nu trebuie să cheltuiți foarte mult pentru a vă echipa bucătăria. Iluminarea interioară e una satisfăcătoare și veți observa că totul e foarte vizibil.

Te-ar mai putea interesa