Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit CAA 55, combina frigorifică

Un model nou de combină e acest Indesit CAA 55 și e o combină frigorifică aflată la reducere în momentul de față, iar această reducere ține doar 1-2 zile. Garanția e una normală de 24 luni și poate fi extinsă la 48 luni pe bani puțini deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi. Nu are caracteristica No Frost, însă are un preț foarte accesibili și inegalabil de alte modele de la alți producători.

Modelul de combină frigorifică Indesit CAA 55 arată aproximativ ca în pozele alăturate și se poate vedea că e un aparat bine compartimentat.Frigiderul are două rafturi, iar la ușă are două suporturi. Cât despre congelator, poate fi spus că e compus din patru compartimente. Interiorul combinei e bine gândit și rafturile frigiderului sunt realizate din sticlă.

Interiorul

Exteriorul

Indesit CAA 55 e un model care e foarte eficient atât din punct de vedere al consumului cât și al răcirii. Are clasa A+ de eficiență energetică și poate congela undeva la 4,5 kilograme la 24 de ore. Faptul că decongelarea nu se realizează automat nu e o problemă prea mare deoarece va trebui să realizați acest proces manual dar o dată pe an… cu aproximație.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine la exterior, dar mai important la interior; are clasa A+ la eficiența energetică, iar acest lucru presupune că are un consum extrem de mic de curent; autonomia e undeva la 17 ore și asta înseamnă că dacă se întrerupe curentul mai mult de 10 ore atunci alimentele nu se vor degrada.
Contra: nu are sistemul No Frost.

Concluzie

Acest electrocasnic model CAA 55 de la Indesit se află în prezent la o ofertă de nerefuzat și trebuie recunoscut că brandul Indesit e unul care nu se face de rușine și de aceea există și posibilitatea de a extinde garanția până la maxim 48 de luni. Pentru a vă face o părere despre aparatul de față, dar și despre brandul care îl produce vă recomand să vizualizați preview-ul de alături care e unul destul de reușit în opinia mea.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Danzel

    Arata decent si eu pot spune ca am incredere in acest brand si de aceea in perioada urmatoare intentionez sa cumpar un frigider de la ei. In prezent am un model tot de la ei dar e cam mic si am nevoie de ceva mai mare.

Lasă un comentariu