Indesit BWSA 61053 WSG EU, mașină de spălat ieftină

Un astfel de model Indesit BWSA 61053 WSG EU poate înlocui orice mașină de spălat veche care consumă multe resurse și nu oferă cele mai bune rezultate. Nu are sens să optați pentru o mașină second hand cât timp există astfel de variante, adică sunt noi și cu garanție. Aceasta poate fi folosită cu ușurință de oricine și are chiar și un manual de utilizare în limba română. Noua generație are un design îmbunătățit și un buton pentru a spăla haine puțin transpirate (acela albastru de tip Push&Wash).

Acest model are caracteristici tehnice decente și nu prea sunt multe alternative de la concurență (alte branduri). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Majoritatea mașinilor de pe piață sunt ca și aceasta, adică are cam aceleași caracteristici, iar consumul de energie e foarte important (trebuie să fie cât mai mic). Clasa de eficiență energetică e foarte bună – A+++, și tot mai multe mașini o au. Consumul redus de resurse se datorează și tehnologiilor care adaptează programul în funcție de încărcătură.

Nu văd de ce nu ați alege chiar acest model că doar poate spăla cel mult 6 kg de rufe și stoarce decent cu o centrifugare de 1000 RPM. Sunt numeroase programe de spălare și câteva dintre ele sunt ceva mai speciale. Pe panoul de control sunt prezente funcții pentru a programa spălarea, pentru a bloca butoanele și chiar pentru a alege centrifugare.

Păreri pro și contra

E evident că discutăm de un model îngust sau Slim, că doar are o adâncime de 42.5 cm. Un aparat foarte compact poate fi destul de performant, iar acesta e un exemplu destul de bun. Chiar dacă nu are cele mai bune caracteristici de pe piață, rezultatele sunt foarte bune și asa e tot ce contează.

Indesit BWSA 61053 WSG EU arată foarte bine în special că are o ușă argintie, însă există modele care au ușă albă dar în rest nu sunt diferențe foarte mari (eventual, nu sunt chiar atât de compacte). Dacă nu ați văzut în realitate acest model ori unul similar, am pus prezentarea de mai jos care e interesantă chiar dacă nu e în română.

Te-ar mai putea interesa