Indesit BWSA 51052W EU, model cu capacitate de 5 kg

Mașinile de spălat rufe accesibile sunt tot mai numeroase pentru că sunt destul de căutate de utilizatorii cu un buget limitat. Indesit BWSA 51052W EU beneficiază de funcția Push&Wash care e perfectă pentru a spăla zilnic rufele, iar acest program pornește imediat și are o durată de numai 45 minute. Chiar dacă sunt destul de multe butoane pe panoul de control, nu trebuie să le folosiți și mai multe informații despre ele le veți găsi în manualul său de instrucțiuni.

Ecranul LCD e destul de mare pentru a afișa timpul rămas până la finalizare, iar la modelele cu afișaj mai mare se pot vedea și setările prestabilite ori alese manual. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dimensiunile sale sunt relativ aceleași ca la un model standard, deci poate fi pus chiar și sub blatul din bucătărie. Nu e nevoie să fie un aparat incorporabil pentru a fi pus în bucătărie. Încărcare se face frontal ca la multe alte variante și dacă țineți să spălați mai mult, atunci ar trebuie să vă luați gândul de la un model îngust și să luați în calcul unul cu adâncime cuprinsă între 50 și 60 cm.

E echipat cu senzor avansat numit Water Balance Plus care detectează automat încărcătura în toate fazele de spălare, e recomandat să nu încărcați aparatul decât cu cantitatea indicată pentru acel program de spălare. Designul său e simplu pe alb care se asortează perfect cu restul aparatelor din cameră.

Păreri pro și contra

Are numeroase programe de spălare, dar puteți folosi și cel cu buton dedicat (albastru), în special dacă rufele nu sunt atât de murdare. Aveți posibilitatea amânării programului de spălare cu funcția prezentă pe panoul său și aceasta e una standard. Chiar dacă nu poate spăla foarte mult, discutăm de un model foarte compact cu adâncime de numai 42.5 cm (Slim). Copiii nu pot să apese pe butoane dacă blocați interfața cu ajutorul funcției speciale.

Indesit BWSA 51052W EU beneficiază și de un program pentru eliminarea mirosurilor neplăcute, dar să nu uităm nici de cel rapid care are o durată de numai 30 minute.

Te-ar mai putea interesa