Indesit BWE 91484X WSSS EU, mașină de spălat cu buton Push&Wash

Mașina de spălat rufe Indesit BWE 91484X WSSS EU oferă niște caracteristici speciale interesante cum e butonul Push&Wash. Cu o singură apăsare, veți spăla rufele zilnice la 30 de grade timp de 45 minute. Toate modelele acestei serii prezintă această caracteristică specială, iar ecranul digital afișează timpul rămas și anumite funcții. Totuși, culoarea și dimensiunile aparatului pot diferi de la un model la altul pentru că o variantă atât de încăpătoare nu poate fi îngust (nu depășește 60 cm).

Îmi place noua generație deoarece arată mai bine și oferă câteva chestii noi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de energie e unul mic și se observă de la clasa de eficiență care e foarte bună. Pe an consumă numai 196 kW și 11690 litri, dar aceste valori depind de programele utilizate și cât de des apelați la ea pe săptămână. Oricum, programul de care vă ziceam mai sus pentru rufele puțin transpirate sau murdare, e foarte util și o așa mașină chiar vă poate ușura viața.

Acest model se adresează unei familii ceva mai mari dar puteți lua în considerare și una de 6-7 kg. În partea dreaptă a panoului de control sunt prezente următoarele funcții: timer, selectare centrifugare, status program, temperatură, blocare interfață. Programele de spălare sunt destul numeroase și diversificate, astfel că veți alege programul corespunzător pentru o anumită țesătură sau grad de murdărie.

Păreri pro și contra

Aceasta pare a fi cea mai performantă variantă din serie deoarece are capacitate de spălare mare și centrifugare superioară. Bineînțeles, aceste valori sunt cele maxime și pot varia de la un program la altul. Are cel mai redus consum de energie de pe piață, dar nu cred că vă interesează valori pentru că pot varia în funcție de setările alese de mașină în timpul spălării.

Modelul de mai sus Indesit BWE 91484X WSSS EU impresionează la toate capitolele, astfel că nu veți mai lua în considerare o alternativă. Pot fi variante și pe argintiu/gri cum e cea din prezentarea de jos însă designul nu contează cât timp nu o aveți cu ce să o asortați.

Te-ar mai putea interesa