Indesit BWE 81484X WSSS EU, model 8kg clasa A3+

Pentru cineva interesat de un aparat care să poată spăla eficient o cantitate mare de rufe recomand modelul Indesit BWE 81484X WSSS EU întrucât vine cu capacitate de 8 kilograme și clasa A+++ de eficiență energetică. Are și o capacitate de centrifugare foarte mare de 1400 rotații, iar acest lucru e util deoarece ajută la o mai bună stoarcere și uscare a rufelor.

Modelul Indesit BWE 81484X WSSS EU vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere.


Caracteristici

E un model cu încărcare frontală care are 1400 rotații și o capacitate de încărcare de 8 kilograme.
Printre cele 16 programe are program pentru țesături din bumbac, lână, sintetice, colorate și altele. Programarea întârziată e una deosebit de utilă atunci când doriți să spălați în diferite intervale orare care vă convin. Vine și cu un program rapid de 30 minute care te va ajuta să speli rapid ceea ce dorești. Un astfel de program se adresează în special celora care doresc să spele rufe nu prea murdare ori o cantitate mică.
Consumul de curent e unul mic clasa A+++, iar acest lucru înseamnă că aparatul e unul care vă va ajuta să vă recuperați în timp banii dați pe el.
Viteza de centrifugare e una ok de 1400 rotații, iar acest lucru înseamnă că rufele vor fi stoarse și spălate excelent. Eficiența la centrifugare fiind clasa B.

Păreri pro și contra

Avantajele achiziționării acestui model ar fi sumedenia de programe, că are program rapid de 30 minute, sistemele de siguranță, consumul redus de resurse (apă și curent), precum și viteza de centrifugare de 1400 rotații.

Concluzie

Modelul acesta de la Indesit vine cu multiple facilități care o fac perfectă pentru cineva cu o familie numeroasă sau pentru o pensiune.

Despre brandul producător trebuie știut că e italian și că se ocupă și cu vânzarea de produse sub mărcile Hotpoint-Ariston. Deci, beneficiem de un produs de calitate spre deosebire de cele asiatice.

Te-ar mai putea interesa